Πρόεδρος συλλόγου για την απεξάρτηση διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρόεδρος συλλόγου για την απεξάρτηση διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικάΤετάρτη, Μάιος 21, 2014 - 14:13

Χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» την αποτοξίνωση για να διακινεί ανενόχλητος «σκληρά» ναρκωτικά! Τον πρόεδρο του ιδιωτικού συλλόγου θεραπευμένων από τον ΟΚΑΝΑ συνέλαβε η Αστυνομία, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο εισαγγελέας Χανίων για εμπορία ναρκωτικών! Ο 50χρονος -πρώην χρήστης και ενταγμένος στο πρόγραμμα απεξάρτησης με μεθαδόνη- είχε δημιουργήσει έναν σύλλογο για τους χρήστες που απεξαρτήθηκαν από τα ναρκωτικά μέσω

των προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ. Ομως φαίνεται τώρα ότι ο ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στην Κρήτη. Μάλιστα, για να διεξαχθεί η συγκεκριμένη έρευνα χρησιμοποιήθηκε και ο σούπερ «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ.!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», πριν από περίπου δύο μήνες είχε συλληφθεί στο λιμάνι των Χανίων μια γυναίκα, η οποία είχε κρύψει στις αποσκευές της μισό κιλό καθαρή ηρωίνη. Οι αστυνομικοί που έκαναν την προανάκριση συνάντησαν την πεισματική άρνηση της γυναίκας να τους πει ποιος της έδωσε ή σε ποιον θα παρέδιδε τα ναρκωτικά. Ομως βρήκαν την άκρη του νήματος μέσω της άρσης απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών και τη νόμιμη συνακρόαση του κοριού της ΕΛ.ΑΣ. Από εκεί διαπιστώθηκαν πολλές συνομιλίες της συγκεκριμένης γυναίκας με τον 50χρονο πρόεδρο του ιδιωτικού συλλόγου θεραπευμένων του ΟΚΑΝΑ, τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στο σπίτι του, στην περιοχή των Πετραλώνων.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Χανίων, έπειτα από τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους από την άρση τηλεφωνικών συνομιλιών, συνέταξαν δικογραφία, την οποία διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης με τις κατηγορίες της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ηρωίνης σε βάρος του 50χρονου προέδρου του συλλόγου.

Το ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε άμεσα στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναζήτησαν τον 50χρονο στο σπίτι του στα Πετράλωνα, όπου και συνελήφθη. Ο 50χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην Κρήτη τις αμέσως επόμενες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα