ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μαρία Ρεπούση

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Μαρία ΡεπούσηΠέμπτη, Μάρτιος 28, 2019 - 17:56

❱❱ Πείσμωσε, φαίνεται, η πρώην βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρία Ρεπούση, που την είχαν στο... περίμενε, και μετά τις ανακοινώσεις του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφια!

Ετσι, έκοψε η ίδια τη «Γέφυρα» (κεντροαριστερή πρωτοβουλία στην οποία ανήκει) προτού αυτή συνδεθεί με το κυβερνών

κόμμα! Αλλωστε το Μαξίμου έδωσε προτεραιότητα στα «φαντεζί» ονόματα, όπως αυτά του Πέτρου Κόκκαλη και της Ραλλίας Χρηστίδου, και άφησε στην αναμονή τη γνωστή για τις αναθεωρητικές θέσεις της στην Ιστορία καθηγήτρια. Μάλλον αντιλήφθηκε και η ίδια ότι στην Κουμουνδούρου επικρατεί συνωστισμός όπως στη... Σμύρνη και πρόλαβε το «άδειασμα»!

«Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ, όμως, πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα, εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανέναν μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό ούτε βουλευτικό» έγραψε η κυρία Ρεπούση στη σελίδα της στο facebook, βάζοντας τέλος στο θέμα.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να ρίξει και τα «καρφιά» της ότι δεν την ενίσχυσαν με την απαραίτητη στήριξη για να μπορεί να ανταποκριθεί και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, υπονοώντας ότι την άφησαν σαν την... καλαμιά στον κάμπο και ότι το Μαξίμου έριξε το βάρος του στις «φιρμάτες» υποψηφιότητες, που δεν έχουν προκαλέσει ντόρο με τις απόψεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα