Θέρμαν και Μπισόν διέλυσαν ακόμα έναν αρραβώνα τους

ΚΟΣΜΟΣΘέρμαν και Μπισόν διέλυσαν ακόμα έναν αρραβώνα τουςΣάββατο, Απρίλιος 26, 2014 - 13:30

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε ακόμα ένα κεφάλαιο της ερωτικής ζωής της πανύψηλης και εντυπωσιακής σταρ του Χόλιγουντ Ούμα Θέρμαν. Η πολυετής σχέση της με τον πολυεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της Αρκι Μπισόν τελείωσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα που αποδίδουν αυτήν την εξέλιξη στην απόσταση και στα φορτωμένα προγράμματά τους.
«Η Ούμα και ο Αρκι θα παρευρίσκονταν μαζί σε ένα γκαλά στις 8 Απριλίου,

αλλά η Ούμα εμφανίστηκε μόνη της, χωρίς μάλιστα να φοράει το δαχτυλίδι του αρραβώνα της» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται. Η ηθοποιός ζει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο επιχειρηματίας έχει ως έδρα το Λονδίνο. Τα υπερατλαντικά ταξίδια που συντηρούσαν τη σχέση τους ξαφνικά κόπηκαν τον Οκτώβριο. Εκτοτε εμφανίστηκαν μαζί σε ελάχιστα events, όπως το πάρτι του Χάρβεϊ Γουενστάιν για τα βραβεία Bafta τον Φεβρουάριο, αλλά το θέαμα που παρουσίαζαν απείχε πολύ από αυτό ενός ευτυχισμένου ζευγαριού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 43χρονη Θέρμαν διαλύει τον αρραβώνα της με τον γαλλικής καταγωγής επιχειρηματία από το 2007, οπότε άρχισε η ερωτική τους σχέση. Το 2009 επέστρεψε το δαχτυλίδι με το διαμάντι των οκτώ καρατίων, ακριβώς ένα χρόνο αφού της έκανε πρόταση γάμου. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το 2011 και το 2012 αρραβωνιάστηκε πάλι, καθώς η Θέρμαν ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τη Ροζαλίντ. Η ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Ιθαν Χοκ, ενώ ο Μπισόν δύο γιους από τη σχέση του με την Ελ Μακφέρσον.

Κ. Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα