Τσάκωσαν παιδίατρο για ασέλγεια σε 8χρονη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤσάκωσαν παιδίατρο για ασέλγεια σε 8χρονη!Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019 - 19:03

❱❱ Με μεγάλη προσοχή εξετάζουν οι Αρχές την καταγγελία μιας 40χρονης από τη Θήβα, που αναφέρει ότι παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής...

... του Νοσοκομείου Θηβών ασέλγησε στην 8χρονη κόρη της κατά την ώρα της εξέτασης! Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί, όταν η μικρή επισκέφθηκε το ιατρείο του 64χρονου με τη μητέρα της. Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα, το κοριτσάκι τής αποκάλυψε αργότερα ότι ο γιατρός την ανάγκασε να τον αγγίξει στα γεννητικά του όργανα.

Η μαθήτρια του δημοτικού

εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος επιβεβαίωσε όσα ισχυρίστηκε η 40χρονη, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να προχωρήσουν το μεσημέρι στη σύλληψη του ηλικιωμένου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικη. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία, με την υπόθεση να διερευνάται από τις Αρχές.

Μνήμες

Στο μεταξύ, στον Βόλο ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες από υπόθεση ασέλγειας ηλικιωμένου σε ανήλικο το 2014. Ο 9χρονος είχε εκμυστηρευτεί στους γονείς του όσα έζησε στα χέρια ενός 78χρονου γείτονα των παππούδων του, ο οποίος του έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και τον καλούσε να τον χαϊδέψει, πιέζοντάς τον μάλιστα να κατεβάσει και το παντελόνι του!

Η υπόθεση έφτασε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου τον Νοέμβριο του 2017 και ο 78χρονος είχε κριθεί αθώος. Ομως με παρέμβαση εισαγγελέα ασκήθηκε έφεση και η υπόθεση εξετάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο επέβαλε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή στον συνταξιούχο, ο οποίος μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου του δήλωσε αθώος.

Keywords
Τυχαία Θέματα