Μουντιάλ 2014-Ιταλία: Παραιτήθηκαν οι Τσέζαρε Πραντέλι και Τζιανκάρλο Αμπέτε

22:36 24/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας υπέβαλλε μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ουρουγουάη, ο Τσέζαρε Πραντέλι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» είχε ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας.

Μετά τον Τσέζαρε Πραντέλι και ο πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε, υπέβαλε την παραίτησή του! Η κατάσταση στο στρατόπεδο των "ατζούρι" μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι δραματική, αφού κανείς
δεν περίμενε τέτοια παταγώδη αποτυχία. «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι παραιτούμαι από τη θέση μου. Ελπίζω ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, τα μέλη θα καταφέρουν να πείσουν τον Πραντέλι να αναθεωρήσει την απόφασή του και να παραμείνει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή» είπε ο Αμπέτε.

Ο προπονητής της Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταμπάρες, δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να περιορίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Η αρχική μας τακτική προσέγγιση, άλλαξε λόγω του κέντρου των Ιταλών. Μετά από αυτό, ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, ακριβώς όπως τον περιμέναμε. Οταν πετυχαίνεις ένα γκολ, σημαίνει τόσα πολλά που η καρδιά σου χτυπά ασταμάτητα. Είναι αδύνατον να το περιγράψω με λόγια».
Keywords
Τυχαία Θέματα