ΟΣΦΠ: Δεν παίζουν Πρίντεζης, Περπέρογλου κόντρα στην Εφές

22:03 1/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Τις υπηρεσίες των δύο φόργουορντ, Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου, θα στερηθεί για τρίτο διαδοχικό αγώνα στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές (4/4, 21:00) του Βαγγέλη Αγγέλου, όπου με «διπλό» εξασφαλίζεται η πρόκριση στα πλέι οφ. Η απουσία του Πρίντεζη ήταν δεδομένη, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση σε μυ στη μέση και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ για τον Περπέρογλου υπήρχε αισιοδοξία, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τη σημερινή προπόνηση και θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής. Ο 30άχρονος
φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές το κενό του θα καλυφθεί και πάλι από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον θα αγωνιστεί και πάλι στη θέση «4», εν τη απουσία του Πρίντεζη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά η απόφαση να μείνει εκτός ήταν καθαρά για προληπτικούς λόγους και ο Αμερικανός υπολογίζεται κανονικά στην αποστολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα