20ο Διεθνές Σκακιστικό Όπεν Ηρακλείου – Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αττικής 2017

17:21 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Διεθνές Σκακιστικό Όπεν του Ηρακλείου κλείνει τα εικοστά του γενέθλια. Το τουρνουά που ανοίγει την αυλαία των καλοκαιρινών σκακιστικών δρώμενων για τα είκοσι τελευταία χρόνια θα αποτελέσει και το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αττικής 2017. Φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε παίχτες από πέντε διαφορετικές ομοσπονδίες, τιτλούχους GM, IM, καθώς και παίχτες που είναι μέσα στην 20άδα του κόσμου στην ηλικία τους.

Το φετινό 20ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Ηρακλείου 2017 οργανώνεται από την Σκακιστική επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, και την Ένωση Σκακιστικών

Σωματείων Νομού Αττικής ΕΣΣΝΑ και θα διεξαχθεί από Σάββατο 17 Ιουνίου μέχρι Κυριακή 25 Ιουνίου, θα διεξαχθεί σε δύο groups Α’ και Β’ με Ελβετικό σύστημα ζευγαρώματος 9 γύρων για το κάθε group.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου «Ηλέκτρα Αποστόλου». Παράλληλα με το τουρνουά του Ηρακλείου, πραγματοποιούνται πολλές σκακιστικές εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο, με κορυφαία το σχολικό σκακιστικό τουρνουά Ηρακλείου το οποίο φιλοξενεί μαθητές δημοτικών και γυμνασίων των δήμων Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεύκης, Εκάλης, κ.λπ.

Πληροφορίες:

17 Ιουνίου με 25 Ιουνίου

Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Κουντουριώτη 18 & Νεότητος, πλησίον της Λ. Ηρακλείου και σε μικρή απόσταση από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Την αναλυτική προκήρυξη του τουρνουά, μπορείτε να τη βρείτε στο

Η επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά είναι:

Επικοινωνία: 6947377440 Ρουκουνάκης Μιχάλης

6974858312 Πετσετίδη Μαρία

E-mail: sk_epikoinonia@skaki.gr

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα