Αγρίνιο: Οικονομικό τα κίνητρο στην υπόθεση της Ειρήνης λέει η οικογένεια της

10:08 15/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μία οικονομική δοσοληψία βλέπουν πίσω από τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη η οικογένεια και οι δικηγόροι της . Σύμφωνα με δηλώσεις του αδελφού της Ειρήνης του Γιώργου Λαγούδη σε Αθηναϊκή εφημερίδα πριν από μήνες η Ειρήνη είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματα στην περιοχή της Κατοχής. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς όμως που διέθετε η οικογένεια, ένα μεγάλο ποσό από την πώληση αυτή δεν βρέθηκε ποτέ .

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τις δηλώσεις και των δικηγόρων της οικογένειας η Ειρήνη θα πρέπει να έδωσε τα χρήματα αυτά σε κάποιο φιλικό της πρόσωπο και πιθανότατα

όταν ζήτησε να της επιστραφούν να ξεκίνησε άθελα της η διαδικασία που μπορεί και να κατέληξε στο θάνατο της .

Οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας με δηλώσεις τους επιμένουν ότι τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν ερωτικά αλλά και οικονομικά ,περιμένουν όπως δηλώνουν την απολογία του ηθικού αυτουργού για να καταλήξουν στους φυσικούς αυτουργούς του εγκλήματος .

Από την πλευρά πάντως φιλικού προσώπου της Ειρήνης που φαίνεται να πρωταγωνιστεί από την αρχή σε αυτή την υπόθεση και πολλές φορές φωτογραφίζεται μέσα από τα δημοσιεύματα ως ηθικός αυτουργός, μέσω δικηγόρου του προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά όσων τον έχουν διασύρει .Επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία προσωποποιημένη δίωξη σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου. Το συγκεκριμένο φιλικό πρόσωπο πάντως έχει κληθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα να καταθέσει και να δώσει στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προκαταρκτική έρευνα.

Η ανακρίτρια πάντως είναι αυτή η οποία θα αποφασίσει εάν τελικά θα καλέσει το συγκεκριμένο άτομο σε απολογία εφόσον εξετάσει όλα τα στοιχεία και καταλήξει στην απόδοση κατηγορίας ή όχι.

Νίκη Παπαδούλα

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα