Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ μετά τους Ειδικούς Φρουρούς

07:43 27/9/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μετά την ανακοίνωση του Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, ότι συνοδεύουν συνεργεία της ΔΕΗ για τη διακοπή ρεύματος, αντί να καταπολεμούν την εγκληματικότητα, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για πλήρη απαξίωση του θεσμού

σημειώνοντας: «Αφού έκαναν τους αστυνομικούς σοφέρ για μέλη αναρχικών και παραβατικών οργανώσεων, τώρα τους «αξιοποιούν» για να κόβουν το ρεύμα από τα σπίτια πολιτών».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Τι κι αν ο κ. Τσίπρας υποσχόταν, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι 400.000 νοικοκυριά θα έχουν δωρεάν ρεύμα!
Τι κι αν ο παλιός, πλέον, «σύντροφος» κ. Στρατούλης δεσμευόταν ότι «δεν κόβουμε σε κανέναν το ρεύμα»!
Τι κι αν ο κ. Σκουρλέτης, ως Υπουργός Περιβάλλοντος, διαβεβαίωνε ότι θα δοθεί δωρεάν ρεύμα σε 300.000 περίπου νοικοκυριά που κατανάλωναν κάτω των έως 1.200 kwh ανά τετράμηνο!
Τώρα, η Κυβέρνηση στέλνει συνοδεία αστυνομικών για να κόψουν το ρεύμα σε ανήμπορα νοικοκυριά που διαβούν κάτω από το όριο της φτώχειας!
Άραγε, αρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΤΑΕ; Ή θα πρέπει να ενισχυθούν οι συνοδείες των συνεργείων που κόβουν το ρεύμα με δυνάμεις του Στρατού, για να αισθανθεί ότι έχει σημαντικό ρόλο και ο κ. Καμμένος;».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοίνωση, ΝΟΔΕ, Ειδικούς Φρουρούς,anakoinosi, node, eidikous frourous