Αντιδρούν στην απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων οι έμποροι της Αργολίδας

08:22 5/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πλήρη αντίθεσή της στην απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων 30 Κυριακές το χρόνο εκφράζει
η ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας και καλεί τους εμπόρους να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους την Κυριακή 7 Μαΐου.

«Η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και λειτουργία τους 30 τις Κυριακές του χρόνου , προμηνύει μεγαλύτερη συρρίκνωση και περισσότερα λουκέτα για τις μικρές επιχειρήσεις που με τη σειρά τους θα ανατροφοδοτήσουν τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της ανεργίας

ενώ είναι εμφανέστατο ότι η επαναφορά του ζητήματος της Κυριακής είναι πρωτοβουλία συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων του εσωτερικού, και αίτημα μεγάλων πολυεθνικών ομίλων, αλυσίδων, εμπορικών κέντρων και mall.

Η συνολική αρνητική ψυχολογία και το μειωμένο εισόδημα των καταναλωτών καθώς και η περιορισμένη ζήτηση, είναι αδύνατο να ανατραπούν με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές .

Καίρια θέση μας είναι να καθοριστούν επακριβώς οι τουριστικές και παραθεριστικές περιοχές , και όσο αφορά την πόλη του Ναυπλίου η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές, να γίνεται μόνο στην παλιά πόλη του Ναύπλιου με αρμοδιότητα και απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα