Χανιά: Αγωνία για 64χρονο Πολωνό που αγνοείται

21:10 14/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 64χρονου ΠολωνούΑντρίζ Βέμπερ, ο οποίος αγνοείται από την Δευτέρα 8 Απριλίου με τελευταίο στίγμα της παρουσίας του στην Σούγια, στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, επρόκειτο να αναχωρήσει το Σάββατο 13 Απριλίου.

Ωστόσο δεν επιβιβάστηκε στην πτήση του και δεν έδωσε σημεία ζωής στους οικείους του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο.

Η κόρη του που τον αναζητούσε ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και την Πρεσβεία της Πολωνίας και έτσι ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δώσει

στις αρχές οι συγγενείς του, ο 64χρονος θα διέσχιζε το μονοπάτι Σούγια – Αγία Ρούμελη.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν στο μονοπάτι Ε4 από δύο ομάδες διασωστών –η μία από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Ανώλοπης Σφακίων και η άλλη από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Καμπανού – Σελίνου- οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πολωνού πολίτη.

Η πρώτη ομάδα ακολουθεί την διαδρομή από την Αγία Ρουμέλη και η δεύτερη, από την Σούγια.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην μέση του μονοπατιού, με την ελπίδα οι έρευνες να έχουν αίσια κατάληξη.

Οι διασώστες βρήκαν χθες τη σκηνή του στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής στην παραλία, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον ίδιο τον άνθρωπο. Οι έρευνες σταμάτησαν μόλις σκοτείνιασε, για να ξεκινήσουν σήμερα νωρίς το πρωί.

O αγνοούμενος είναι 64 ετών, έχει ύψος 1, 94, είναι αδύνατος με γκρίζα μαλλιά, γκριζοπράσινα μάτια και φορούσε αθλητικά ρούχα.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα