Ειδήσεις από το Αστυνομικό Δελτίο

08:23 4/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

-Εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών σε Αττική, Ρόδο, Κω και Γιάννενα που απαρτίζονταν από δεκάδες άτομα εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Με επιχείρηση που εξελίχθηκε ταυτόχρονα στις παραπάνω περιοχές συνελήφθησαν 12 Έλληνες, 5 Αλβανοί και μια Ρουμάνα. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση ακόμη δέκα άτομα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός κατηγορουμένων, οι οποίοι εμπλέκονταν στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
-Πάνω από

90 κιλά χασίς μετέφεραν 3 Αλβανοί τους οποίους συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε δασική περιοχή στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας. Οι τρεις συλληφθέντες μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, μετέφεραν πεζή τους ταξιδιωτικούς σάκους με τα ναρκωτικά.
-Στα ελληνοαλβανικά σύνορα αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας συνέλαβαν 2 Αλβανούς ηλικίας 36 και 25 ετών αντίστοιχα οι οποίοι είχαν συλλέξει και κατείχαν περίπου 80 κιλά του σπάνιου και ιδιαίτερα ακριβού- λόγω των πολυποίκιλων θεραπευτικών ιδιοτήτων του- φυτού με την ονομασία Λουλούδι του Δαρβίνου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα