Ενδιαφέρον Σκοπιανών τουριστικών πρακτόρων για τα παράλια της Λάρισας

12:46 25/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η περιήγηση 25 τουριστικών γραφείων από τα Σκόπια στα παραλία του Ν. Λάρισας και συγκεκριμένα στο Δήμο Αγιάς, την Κυριακή 22 Απριλίου, με σκοπό να αυξηθεί η τουριστική κίνηση της περιοχής για όλο το χρόνο, σε συνεργασία με τα τοπικά καταλύματα.

Σημειώνεται ότι η προσπάθεια της κ. επιχειρηματίας Βάσως Αλεξανδρίδου και του τουριστικού γραφείου Mia tours and travel,

να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, υπήρξε αξιοθαύμαστη και καταλυτική. Καθώς τόσο η κ. Αλεξανδρίδου όσο και η Alexandra Mitits από το Mia tours and travel , συνεργάζονται ήδη με ταξιδιωτικά γραφεία των Σκοπίων, όπως τα Balkan tourist του Restovski Toni και του souper travel Rodne Taseva, για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Οι τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν σε αρκετές περιοχές των παράλιων και θαύμασαν την ομορφιά του τόπου. Επιβεβαίωσαν τις υψηλές παροχές υπηρεσιών που προσφέρονται και εντυπωσιάστηκαν από το πράσινο του Κισσάβου και τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου πελάγους που βρέχει τις ακτές της περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να δρομολογηθεί σύντομα, και να οδηγήσει στην υλοποίηση απαραίτητων ενεργειών για τη δημιουργία νέων ευκαιριών και την αύξηση της ταξιδιωτικής κίνησης στο Δήμο Αγιάς.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα