Επαφές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών με προέδρους ομοσπονδιών

13:29 23/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τους προέδρους των ομοσπονδιών της Βουλγαρίας και της Σερβίας συναντήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρησης Σερρών Άρης Γραμματόπουλος.

Οι επαφές με τους δύο παράγοντες έγινα στη Σόφια και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης Garanti Koza Sofia Open ATP 250. Ο κ. Γραμματόπουλος μαζί με άλλους εκπροσώπους συλλόγων αντισφαίρισης της Ελλάδας

συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος του Δ.Σ. της ITF Stefan Tsvetkov και τον πρόεδρο της Σέρβικης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και θρύλο του tennis Slobodan Živojinović και συζήτησαν θέματα που αφορούν την οργάνωση και διεξαγωγή αγώνων σε Βαλκανικό επίπεδο juniors και seniors.

Ο Άρης Γραμματόπουλος με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας αντισφαίρισης της Σερβίας

Ταυτόχρονα μέλη και αθλητές του Συλλόγου αντισφαίρισης Σερρών παρακολούθησαν από κοντά τους ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

Μια μεγάλη διοργάνωση παρακολούθησαν από κοντά οι αθλητές του Σ.Α.Σ.

Τρία χρυσά για τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Σερρών

Τρία χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών σε τουρνουά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες Nespo Winter Open 2017 ήταν προετοιμασίας κι όχι βαθμολογούμενοι αλλά οι αθλητές του Σ.Α.Σ. έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας:

1η θέση ανδρών Αλκιβιάδης Παπανίκος

1η θέση γυναικών Σοφία Χατζηστουγιάννη

1η θέση αγόρια JUNIOR Αλέξης Σορφανές

2η θέση αγόρια JUNIOR Γρηγόρης Κωστίδης

Επέστρεψαν με κύπελλα από τη Θεσσαλονίκη οι αθλητές του Σ.Α.Σ.

«Όλα τα παιδιά μας που πήραν μέρος στους αγώνες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είχαν πολύ καλή παρουσία κι έφεραν διακρίσεις» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών Άρης Γραμματόπουλος ενώ για τις συναντήσεις στη Σόφια υπογράμμισε «όλοι στο σύλλογο αποκομίσαμε σημαντικές εμπειρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα