Ηράκλειο: Συνάντηση δημάρχου με πρέσβειρα της Σουηδίας και πρόεδρο της Διεθνούς Αεραθλητικής Ομοσπονδίας

21:41 12/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Ηράκλειο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη διεξαγωγή των Παγκόσμιων Αγώνων Αερομοντελισμού. Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς που θα φιλοξενηθεί στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο στα 2 Αοράκια. Για το λόγο αυτό σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου με τον πρόεδρο της Διεθνούς Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Νίκο Μακράκη.

Η διοργάνωση χαρακτηρίζεται ως σημαντική με πολλά

οφέλη για το Ηράκλειο και την Κρήτη καθώς θα βρεθούν στο επίκεντρο του διεθνούς αθλητικού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για το πλαίσιο της συνεργασίας σχετικά με την επιτυχή διεξαγωγή του μεγάλου Αθλητικού γεγονότος στην πόλη τον Μάρτιο του 2019. Στη συνέχεια με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά μέλη της ομοσπονδίας επισκέφθηκαν και το κλειστό Γυμναστήριο για τη διευθέτηση διαφόρων τεχνικών ζητημάτων.

Ο κ. Λαμπρινός συναντήθηκε επίσης με την Σαρλότ Σέιμελιν στη Λότζια, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Κρήτη. Στη συνάντηση στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόξενος της Σουηδίας στην Ανατολική Κρήτη Ανδρέας Μεταξάς συζητήθηκαν θέματα της πόλης που αφορούν στην ιστορία και τον πολιτισμό της, ενώ και οι δύο εξέφρασαν την επιθυμία για ανάπτυξη συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού και του Πολιτισμού.

Η Σουηδέζα διπλωμάτης εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται και πάλι στην Κρήτη καθώς στο παρελθόν είχε επισκεφθεί το νησί, ενώ εκθείασε τις ομορφιές του και τον αρχαίο πολιτισμό της Κρήτης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα