Κάλεσμα σε γιατρούς για στελέχωση ιατρείων σε ΚΥΤ νησιών από Περιφέρεια Β. Αιγαίου

15:08 18/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρόσκληση σε γιατρούς για να εργαστούν στα ιατρεία των ΚΥΤ σε ΒΙΑΛ, Μόρια και Βαθύ Σάμου απευθύνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου δια του αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, επισημαίνοντας ότι ο μισθός είναι ικανοποιητικός.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Παντελής Βρουλής, ενημερώνει τους Ιατρικούς Συλλόγους Αθηνών, Χίου, Σάμου και Λέσβου πως “στα πλαίσια της αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών για αποσυμφόρηση των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων Λέσβου, Σάμου και Χίου

εν όψει της πανδημίας του κοροναϊού επιθυμεί να μισθώσει ιατρούς (κατά προτίμηση ειδικοτήτων Παθολογίας, Γενικής Ιατρικής και Παιδιάτρου) νοσηλευτές ή βοηθούς νοσηλευτές ελλείψει  αυτών, οι οποίοι θα εξετάζουν σε πρωινή ή απογευματινή βάρδια, σε ειδικούς διαμορφωμένους χώρους (Εξωτερικά Ιατρεία Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου) και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΤ (Μόριας, ΒΙΑΛ, Βαθέος Σάμου) μετανάστες- πρόσφυγες με ύποπτα συμπτώματα κοροναϊού”.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 21 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη στις 3.00 μ.μ.
Αρνητικό το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν υπήρξε η διαμαρτυρία των γιατρών στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ ότι παραμένουν απλήρωτοι για το προηγούμενο δίμηνο.

The post Κάλεσμα σε γιατρούς για στελέχωση ιατρείων σε ΚΥΤ νησιών από Περιφέρεια Β. Αιγαίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα