Κέρκυρα: Μέσω facebook γνώρισε την ανήλικη ο 65χρονος

14:13 29/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέσω facebook γνώρισε μια ανήλικη κοπέλα από την Κέρκυρα (λίγο πριν κλείσει τα 18) ο 65χρονος από το Θέρμο της Αιτολοακαρνανίας και την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να τον συναντήσει. Χθες το βράδυ έγινε η καταγγελία από τον πατέρα της κοπέλας και έτσι οι αστυνομικοί του ΑΤ Θέρμου προχώρησαν στην σύλληψη του 65χρονου τα μεσάνυχτα της

Δευτέρας (χθες τη νύχτα).
Φαίνεται ότι η ανήλικη συνομιλούσε στο f/b καιρό με τον 65χρονο και το περασμένο Σάββατο (26/1) αποφάσισε, με τη θέληση της όπως διαπιστώνει η αστυνομία, να φύγει από το σπίτι της και να πάρει το λεωφορείο προς Αθήνα. Ο 65χρονος την παρέλαβε από το Αντίρριο και στη συνέχεια την οδήγησε σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου.
Ο πατέρας προκύπτει ότι γνώριζε που βρισκόταν η κόρη του διότι έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στην αστυνομία σχετικά με το που θα τη βρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία του Θέρμου προσπάθησε να παραλάβει το κορίτσι αλλά δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια ο πατέρας προχώρησε στην καταγγελία, οπότε η αστυνομία χρησιμοποίησε τις διατάξεις περί ανηλίκου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 65χρονου είναι για κατάχρηση σε ασέλγεια και αρπαγή ανηλίκου, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Για την υπόθεση θα παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν πράγματι ο 65χρονος ασέλγησε σε βάρος της νεαρής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν κινητό και tablet που βρέθηκαν στην οικία του 65χρονου, ώστε να διαπιστωθεί πώς έγινε η γνωριμία με την 17χρονη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα