Κομοτηνή: Η παρουσιάστρια των «Ελευθερίων»

10:30 12/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσιάζει τις Εκδηλώσεις των «Ελευθερίων». Πάντα ο μήνας Μάιος τα τελευταία χρόνια τη βρίσκει στην ειδική σκηνή που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Είναι η παρουσιάστρια της κεντρικής σκηνής των εκδηλώσεων των Ελευθερίων. Η Ειρήνη Τσακίρη, δημοσιογράφος,από το 2010 έως σήμερα είναι η επαγγελματίας που η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑΚ) κα Νατάσα Λιβεριάδου της εμπιστεύθηκε την παρουσίαση.

«Κάθε χρόνο προσπαθούμε και καλύτερα. Κάθε χρόνο και διαφορετικά. Κι αυτό νομίζω ότι φαίνεται στην προσέλευση, στη

συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις» δηλώνει η Ειρήνη και πριν ανέβει και πάλι στη σκηνή μιλά για τις φετινές εκδηλώσεις. «Αρνητικές κριτικές όλο αυτό το διάστημα, από τις 2 Μαΐου που ξεκινήσαμε, δεν έχω εισπράξει » δηλώνει και σημειώνει ότι σε αρκετές εκδηλώσεις υπήρξε και συμμετοχή επισκεπτών από άλλα σημεία της περιφέρειας. ΄

Από τις οκτώ έως τις έντεκα κάθε βράδυ παρακολουθεί, όπως λέει, τον κόσμο ν΄ αγαπά τις εκδηλώσεις των «Ελευθερίων». Με τη ζακετούλα στους ώμους, αφήνει τον καναπέ και την τηλεόραση και κατεβαίνει στην κεντρική πλατεία. Όπως παρατηρεί τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων αδημονούν να βρεθούν στη σκηνή, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους. Παρά το γεγονός ότι είναι κάτι που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο η χαρά τους είναι μεγάλη και κάθε φορά, κάθε Σύλλογος δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Όσον αφορά στην δική της πρόταση για τον εμπλουτισμό των Ελευθερίων της πόλης παρατηρεί πως η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, η κα Νατάσα Λιβεριάδου έχει τη δική της «μαγική συνταγή» και κάθε χρόνο προσθέτει από κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό. «Ανοίγουν πολλοί χώροι, φιλοξενούνται πολλές εκδηλώσεις. Είναι σίγουρα μια ξεχωριστή στιγμή για τον τόπο. Κάθε εποχή στην Κομοτηνή έχουμε και κάτι στο χώρο του Πολιτισμού κι αυτό θα πρέπει να το συνεχίσουμε και να το εμπλουτίσουμε» καταλήγει το κορίτσι των «Ελευθερίων».
Φώτο: Ειρήνη Τσακίρη Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα