Με απουσίες αλλά με τον αέρα των… εκτός

20:34 8/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα του θέλει να δώσει ο Πανσερραϊκός στον Κυριακάτικο αγώνα του στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό για την 25η αγωνιστική της Football league.

Οι «κόκκινοι» είναι αήττητοι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν εκτός Νομού Σερρών με δύο νίκες (Ελευσίνα και Χανιά) και δύο ισοπαλίες (με Αιγινιακό και Παναιγιάλειο) ενώ η τελευταία ήττα τους ήταν στις 29 Ιανουαρίου στη Σπάρτη (3-0). Μάλιστα στο λεκανοπέδιο Αττικής ο Πανσερραϊκός έχει δύο νίκες σε Καλλιθέα

και Ελευσίνα (έχει ηττηθεί μόνο από τον Απόλλωνα). Ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Στέβιτς και Τζέσι Φουσού αλλά και τους τραυματίες Κανούλα, Παπατζίκο και Κτιστόπουλο. Ο 42χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής και τους Τάντιτς, Ταχματζίδη και Κασίμη. Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Μέλκας, Ντοράγκι, Ταχματζίδης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Άντριτς, Ρούτσης, Τσιμίκας, Γαβριηλίδης, Κάκκο, Πόζογλου, Τσούτσης και Γκούρτσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα