ΝΔ για θέμα Πετσίτη – Αντίδραση Π. Σκουρλέτη

17:23 13/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Επανέρχεται η ΝΔ στο θέμα Πετσίτη, επικαλούμενη δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο οποίος αντέδρασε έντονα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται «σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου».

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του

ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στη ΝΔ, σχετικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Π. Σκουρλέτης σημειώνει: «Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της ΝΔ έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»» και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφ. Των Συντακτών».

Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της ΝΔ έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης “ . Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης

— Panos Skourletis (@pskourl) April 13, 2019

«Απαντήσεις ζητά για το θέμα Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης. Γιατί δεν ρωτά πρώτα την παρέα του Μεγάρου Μαξίμου; Εκεί σίγουρα κάποιοι ξέρουν πολλά», σχολιάζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Πηγές: Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα