Νέες συμβάσεις έργων στο οδικό δίκτυο της Λέσβου

21:08 12/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις συμβάσεις κατασκευής δύο συγκοινωνιακών έργων υπέγραψε σήμερα, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία  των Προέδρων των ενδιαφερομένων Κοινοτήτων.

Πρόκειται για τα έργα αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Λουτρών – Κουντουρουδιάς προϋπολογισμού 541.947 ευρώ και των επαρχιακών οδών, Θέρμης – Μανταμάδου και Πελόπης, και Υψηλομετώπου – Στύψη προϋπολογισμού 753.510 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε για μια ακόμη φορά πως έργα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια των

πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας των περιοχών που έχουν αναπτυξιακή προοπτική, είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή.

Από την πλευρά τους  οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων – όπως αναφέρεται από την Περιφέρεια – εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, ευχαριστώντας  τον Περιφερειάρχη, για το γεγονός πως έργα που έχουν εδώ και χρόνια μείνει στάσιμα, συνεχίζονται. Τόνισαν δε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεργάζεται με τις κοινότητες σε μια δύσκολη συγκυρία για αυτές.

Στην διαδικασία παραβρέθησαν ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Απόστολος Αλατζάς, ο ειδικός σύμβουλος Γιώργος Σίμος, η προϊσταμένη της Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Αφροδίτη Κουρογένη, ο ανάδοχος εργολάβος, καθώς επίσης και οι πρόεδροι Λουτρών, Βασίλης Μαμώλης, Θερμής, Δημήτρης Σγουρέλλης, Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαΐδης, Πελόπης, Μαρία Κεχαγιά, Υψηλομέτωπου, Ιγνάτης Μανάβης και Στύψης, Νίκος Δρακούλης.

The post Νέες συμβάσεις έργων στο οδικό δίκτυο της Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα