Ομοσπονδία ΑμεΑ Β. Αιγαίου: “Στον καιρό της πανδημίας οι ευπαθείς ομάδες είναι πιο ευάλωτες”

21:04 4/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

“Η φετινή 3η Δεκέμβρη βρίσκει τα Άτομα με Αναπηρία  και τις οικογένειές τους σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη συγκυρία. Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και αντοχής στα μέλη της που υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας. Είναι γνωστό ότι οι ευπαθείς ομάδες όπως γίνεται συνήθως, είναι ακόμα πιο ευάλωτες», σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Να σημειωθεί ότι με τα αντίστοιχα τμήματα των Νοσοκομείων σε Λέσβο, Σάμο και Χίο πραγματοποιήθηκε

την 3η Δεκέμβρη εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Βορείου Αιγαίου.
Με τη βοήθεια του διαδικτύου η Περιφερειακή Ομοσπονδία συγκέντρωσε τις ευχές και τα μηνύματα από Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Σάμο μελών της, δίνοντας το μήνυμα ότι συνεχίζουν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις τους.
“Πεθαίνουν συνάνθρωποί μας, δεν θα σιωπήσουμε κάτω από τις μάσκες ούτε ανεχόμαστε όσοι έφτασαν στα σημερινά χάλια το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να μας κουνάνε το δάκτυλο φορτώνοντάς μας και πάλι «ατομικές ευθύνες», τονίζεται στην ανακοίνωση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας.

The post Ομοσπονδία ΑμεΑ Β. Αιγαίου: “Στον καιρό της πανδημίας οι ευπαθείς ομάδες είναι πιο ευάλωτες” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα