Ψηλά ο πήχης για το Πάρκο των Ευχών-τεράστιο το ενδιαφέρον στη Philoxenia

12:40 12/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις εντυπώσεις έκλεψε η παρουσίαση του «Πάρκου των Ευχών» στην έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο. Σε αυτή την έκθεση–ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό, ήταν παρά πολλοί οι τουριστικοί πράκτορες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμπεριλάβουν στα πακέτα τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων τη Λάρισα, είπε στην ΕΡΤ Λάρισας ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης

Νταής.

Ήδη, αρκετά τουριστικά γραφεία προσφέρουν πακέτο στο όποιο συμπεριλαμβάνονται επισκέψεις και στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα και στο Πάρκο των Ευχών, στη Λάρισα.
Μάλιστα, όπως είπε ο κ.Νταής, υπάρχει πρακτορείο στη Βουλγαρία που προσφέρει φέτος πακέτο με επίσκεψη στο Πάρκο των Ευχών!

Πέρυσι, 700.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα πέρασαν τις πύλες του Πάρκου των Ευχών, πρώτη χρονιά λειτουργίας του. Φέτος, ο πήχης έχει μπει ψηλότερα.

Στο Αλκαζάρ, ήδη, γίνονται εργασίες έτσι, ώστε στις 7 Δεκεμβρίου όλα να είναι έτοιμα για την λαμπρή έναρξη.

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου αναμένεται να επισκεφθούν το Πάρκο μαζικά και οργανωμένα, σχολεία από όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Φέτος, θα δούμε περισσότερα σπιτάκια, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα δεσπόζει, διαρρύθμιση τέτοια που να διευκολύνει τη βόλτα των επισκεπτών και ένα μεγάλο parking για ΙΧ και λεωφορεία κοντά στο Πάρκο.

Πάρα πολλές θα είναι οι δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους, οι παραστάσεις, τα δρώμενα, οι συναυλίες κλπ.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα