Σέρρες: Αλλαγή φρουράς… χωρίς παραίτηση

12:32 19/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανακοίνωση του ονόματος του Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ, για την ανάληψη καθηκόντων νέου εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου σε θέματα πολιτισμού-αθλητισμού, στη θέση του αντικατασταθέντος Τερζή Βασίλη, προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του δημοτικού συμβούλου και υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Αραμπατζή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου όσον αφορά την αντικατάστασή του από Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ και Προέδρου της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, το θέμα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ορίζει ο νόμος.
Ο Δήμαρχος

είπε ότι η αντικατάσταση αυτή γίνεται, διότι ο Βασίλης Τερζής , αποφάσισε, όπως του ανακοίνωσε στη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο χθες Δευτέρα ότι θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Φωτιάδη και δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τα αξιώματα που του έχει δώσει η παράταξη που κυβερνά το Δήμο.

Είναι επόμενο, τόνισε ο κ. Αγγελίδης, ότι δεν είναι ούτε λογικό, ούτε ηθικό, ένας δημοτικός σύμβουλος παράλληλα να κατέχει αξιώματα στο Δήμο και να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη που του έδωσε τα αξιώματα, αλλά με άλλη παράταξη.
Ο κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι ελεύθερος να κατέλθει στις εκλογές με όποιον συνδυασμό θέλει είπε ο κ. Αγγελίδης συμπληρώνοντας πως ασφαλώς και δεν είναι έντιμο, τέτοιες αποφάσεις μετακίνησης σε άλλο συνδυασμό να λαμβάνονται δύο ή ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές, μόνο κα μόνο γιατί θέλουν να χρησιμοποιούν το αξίωμά τους προς άγραν ψήφων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα