Ζάκυνθος-Π.Λάζαρης: «Κυνηγούν τις μικρές επιχειρήσεις και αφήνουν τα all inclusive ξενοδοχεία»

16:11 21/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απορία εάν οι συνεχείς καθημερινοί έλεγχοι που γίνονται από διάφορες υπηρεσίες στα μαγαζιά της Ζακύνθου διενεργούνται και στα all inclusive ξενοδοχεία, έθεσε ο πρόεδρος του τομέα της μεταποίησης του τοπικού επιμελητήριου, Πέτρος Λάζαρης, μιλώντας σήμερα στην τοπική ΕΡΤ.

«Φοβάμαι ότι γίνονται επιλεκτικά όλοι αυτοί οι καθημερινοί έλεγχοι σχεδόν από το σύνολο του ελεγκτικού μηχανισμού (π.χ. ΙΚΑ, εφορεία, τμήμα εμπορίου κ.α ) στα μικρά μαγαζιά για να κλείσουν», υποστήριξε

ο κ.Λάζαρης, επισημαίνοντας ότι, παρά το γεγονός πως γίνεται λόγος για αύξηση του τουρισμού, οι εισπράξεις των μικροκαταστημάτων έχουν πέσει στο 50%, καθώς το νησί έχει 90% all inclusive. Επίσης, ανέφερε ότι, ως καταστηματάρχης θέλει να υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα στη διενέργεια των ελέγχων και την επιβολή προστίμων, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι, θα έπρεπε να γίνονται έλεγχοι και στα all inclusive ξενοδοχεία εάν π.χ. αναγράφουν ότι τρόφιμα ή γλυκά που προσφέρουν είναι προϊόντα κατάψυξης. Επιπλέον, ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα