14+1 Quotes του Barack Obama που μας δίνουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε σήμερα

20:24 30/10/2021 - Πηγή: iPop

O Barack Obama είναι ένας από τους πιο αγαπητούς προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεινός ομιλητής, μαγεύει το ακροατήριο όπου και αν εμφανιζόταν. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τη βιογραφία του, έχω δει όμως πολλές συνεντεύξεις και αποσπάσματα ομιλιών του και μου έχει προσφέρει άπειρη έμπνευση όποτε έχω χρειαστεί λίγη από αυτή. Η ανατροφή του ήταν άξια συζήτησης και μια από τις αρχές που έμαθε από τη μητέρα του ήταν : «Να προσπαθείς να ανυψώνεις τους άλλους και όχι να τους υποτιμάς». Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα θεωρώ ότι κατά γενική ομολογία ακολούθησε

αυτήν την αρχή στη ζωή του. Μάζεψα 14+1 quotes του Barack Obama που με εμπνέουν πολύ και τα μοιράζομαι σήμερα μαζί σου.

Και στο φινάλε τι θέλουμε; Έναν άνθρωπο να πιστέψει σε εμάς πριν από εμάς!

«Η ελπίδα είναι αυτό το πράγμα μέσα μας που επιμένει, παρά όλες τις αποδείξεις για το αντίθετο, ότι κάτι καλύτερο μας περιμένει αν έχουμε το θάρρος να το πιάσουμε, να εργαστούμε και να παλέψουμε γι’ αυτό».«Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιο άλλο άτομο ή κάποια άλλη στιγμή. Είμαστε αυτοί που περιμέναμε. Είμαστε η αλλαγή που επιδιώκουμε».«Προσπαθώ να επικεντρωθώ όχι στα λάθη, αλλά στο επόμενο σχέδιο».«Υπάρχει μόνο ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι, και αυτό είναι η αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας, για τις οικογένειές μας, ο ένας για τον άλλον. Η ζεστασιά της αγκαλιάς ενός μικρού παιδιού, είναι αλήθεια».«Όλοι μοιραζόμαστε αυτόν τον κόσμο μόνο για μια σύντομη στιγμή. Το ερώτημα είναι αν αφιερώνουμε αυτόν τον χρόνο εστιασμένοι σε αυτό που μας χωρίζει ή αν δεσμευόμαστε σε μια προσπάθεια να βρούμε κοινό έδαφος, να επικεντρωθούμε στο μέλλον που αναζητούμε για τα παιδιά μας και να σεβαστούμε την αξιοπρέπεια όλων των ανθρώπινων όντων».«Το να εστιάζεις τη ζωή σου αποκλειστικά στο να βγάλεις λεφτά, δείχνει κάποια φτώχεια φιλοδοξίας».Αν έχεις επιτυχία, δεν τα κατάφερες μόνος σου. Πάντα με εντυπωσιάζουν οι άνθρωποι που σκέφτονται: «Καλά, πρέπει να είναι επειδή ήμουν τόσο έξυπνος». Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι εκεί έξω. «Πρέπει να είναι επειδή δούλεψα πιο σκληρά από όλους τους άλλους.» Επιτρέψτε μου να πω κάτι: Υπάρχουν πολλοί εργατικοί εκεί έξω. Αν ήσουν επιτυχημένος, κάποιος από τον κύκλο σου σε βοήθησε».«Τα χρήματα δεν είναι η μόνη απάντηση, αλλά κάνουν τη διαφορά».«Το μέλλον ανταμείβει αυτούς που δεν τα παρατούν. Δεν έχω χρόνο να λυπάμαι τον εαυτό μου. Δεν έχω χρόνο να παραπονεθώ. Θα συνεχίσω».«Αν βαδίζεις στο σωστό μονοπάτι και είσαι πρόθυμος να συνεχίσεις να περπατάς, τελικά θα σημειώσεις πρόοδο».«Είμαστε αυτοί που περιμέναμε».«Δεν μπορείς να αφήσεις τις αποτυχίες σου να σε καθορίζουν – πρέπει να τις αφήσεις να σε διδάξουν. Πρέπει να τις αφήσεις να σου δείξουν τι να κάνεις διαφορετικά την επόμενη φορά».«Τίποτα στη ζωή που να αξίζει δεν είναι εύκολο».«Μια φωνή μπορεί να φέρει την αλλαγή ένα δωμάτιο».

«Το να αφήσεις το σημάδι σου στον κόσμο είναι δύσκολο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. Αλλά δεν είναι. Χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται δέσμευση και συνοδεύεται από πολλές αποτυχίες στην πορεία».

Barack Obama

Έχει κάνει πολλές ομιλίες από τις οποίες μας έδωσαν πάρα πολλά quotes του Barack Obama, αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μου και εκείνα που δίνουν έμπνευση συνολικά σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

10 φράσεις που έχει πει η Michelle Obama και θα σου δίνουν έμπνευση κάθε μέρα που ξυπνάς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 14+1 Quotes του Barack Obama που μας δίνουν όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
14+1 Quotes,Barack Obama