20 κομπλιμέντα που δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και θα εκτιμηθούν πολύ από τον άνθρωπο που αγαπάς

19:19 5/8/2021 - Πηγή: iPop

Όλα θέλουμε να κάνουμε ένα κομπλιμέντο σε κάποιον έχουμε συνηθίσει να το συνδέουμε με την εξωτερική του εμφάνιση. Τα ρούχα, τα μαλλιά και τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου είναι τις περισσότερες φορές αυτά που προσέχουμε και επαινούμε πρώτα. Αλλά η εμφάνιση δεν είναι πάντα ενδεικτική των επιτευγμάτων μας ή των ικανοτήτων μας. Αντί να αποδίδουμε αξία σε πράγματα έξω από τον έλεγχό μας, μπορούμε να προσφέρουμε φιλοφρονήσεις που εστιάζουν

στην ευφυΐα, τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τη συναισθηματική ικανότητα. Αυτά είναι κάποια από τα κομπλιμέντα που δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και σίγουρα θα εκτιμηθούν περισσότερο.

Μην αφήνεις τα κλειδιά της ευτυχίας σου σε κανέναν άλλο

Κομπλιμέντα που δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνισηΕίσαι ευγενικός.Θαυμάζω τη γενναιότητά σου να μιλάς για πράγματα που έχουν σημασία για εσένα.Η εμπιστοσύνη σου με κάνει να είμαι πιο σίγουρος για τον εαυτό μου.Εκτιμώ την ειλικρίνειά σου.Θαυμάζω την ικανότητά σου να θέτεις όρια και να φροντίζεις τον εαυτό σου.Τα αστεία σου μου φτιάχνουν πάντα τη μέρα! Εκτιμώ το χιούμορ σου.Είσαι ένας υπέροχος ακροατής. Πάντα νιώθω κατανοητή.Έχω τόσο καλές αναμνήσεις από όλες τις στιγμές που καταφέραμε να μοιραστούμε μαζί. Ανυπομονώ πάντα να περάσω χρόνο μαζί σου.Εκτιμώ την ανθεκτικότητά σου απέναντι στις προκλήσεις και είμαι επίσης χαρούμενος που είσαι ένας ώμος στον οποίο στηρίζομαι.Η συμβουλή σου έχει νόημα για μένα και ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου.Εκτιμώ που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου κοντά σου. Σε ευχαριστώ που με ενθαρρύνεις να είμαι αυθεντικός.Έχεις μια ηρεμιστική παρουσία και κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς γύρω σου.Ξέρεις πάντα ακριβώς τι να πεις και πότε να το πεις.Ο ενθουσιασμός σου για περιπέτεια είναι μεταδοτικός και συναρπαστικός.Η φωνή σου είναι πολύ χαλαρωτική και με παρηγορεί κάθε φορά που την ακούω.Η ικανότητά σου να εξετάζεις ένα πρόβλημα από πολλές οπτικές γωνίες και προοπτικές είναι δώρο.Μου αρέσει το πώς αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με σεβασμό, ακόμα κι αν / όταν διαφωνείς μαζί τους.Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, κάτι που ενθαρρύνει τους γύρω σου να ζήσουν χωρίς φόβο. Η ζωή μου είναι καλύτερη με σένα σε αυτήν.Μου αρέσει που μαθαίνω πάντα κάτι καινούργιο όταν σου μιλάω.

Οι 5 διαφορετικές γλώσσες αγάπης και οι τρόποι με τους οποίους επηρεάζουν τη σχέση σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 20 κομπλιμέντα που δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση και θα εκτιμηθούν πολύ από τον άνθρωπο που αγαπάς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα