Cat eye ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου

19:07 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Είναι διαχρονικά η πιο sexy τεχνική μακιγιάζ για τα μάτια. Δεν μας έφτανε, όμως, που έπρεπε να τελειοποιήσουμε την ικανότητά μας στο να τραβάμε τέλειες γραμμές με eyeliner, χωρίς τρεμάμενο χέρι και χωρίς να μουτζουρωθούμε, έχουμε κι άλλη μια έγνοια: ταιριάζει το cat eye στο σχήμα των ματιών μας; Παρακάτω θα δεις ποια είναι η ιδανική τεχνική για να κάνεις cat eye, όποιο κι αν είναι το σχήμα των ματιών σου.

Αμυγδαλωτά μάτια

Είσαι

από τις τυχερές! Τράβα τη γραμμή από το εσωτερικό των ματιών μέχρι την άκρη. Η γραμμή μπορεί να είναι όσο χοντρή κρίνεις. Επίσης, μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικά χρώματα σκιών (όπως στην κεντρική φωτογραφία πάνω).

Χωρίς καπάκι

Μην φορτώσεις το πάνω μέρος του βλεφάρου, αλλά τράβα τη γραμμή προς τα έξω -χωρίς να την καμπυλώσεις- για να δώσεις έμφαση. Βάλε λίγη σκιά στο κάτω μέρος του βλεφάρου για ενισχύσεις το σχήμα του cat eye.

Πολύ στενά μάτια

Δώσε σχήμα στο cat eye σου. Σχεδίασε μια διπλή γραμμή την οποία θα γεμίσεις εσωτερικά, για πιο δραματικό look.

Στρογγυλά μάτια

Κάνε τη γραμμή πιο παχιά στην άκρη του ματιού, ώστε να δώσεις όγκο και την εντύπωση της ανοδικής φοράς των γατίσιων ματιών. Κάνε ελαφρώς καμπυλωτό το τελείωμα του eyeliner.

Μικρά μάτια

Αν και ταιριάζει και η τεχνική για στενά μάτια, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις πιο έντονη γραμμή στο εσωτερικό, ώστε να γίνει πιο γεωμετρικό το cat eye σου.

The post Cat eye ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα