GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, το viral φιλί Ισμήνης και Γιώργου, τα έπαθλα και το μάθημα για την έπαρση των μοντέλων

12:26 29/9/2021 - Πηγή: iPop

Τα 20 μοντέλα που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση τη βίλα του GNTM 4 διαγωνίστηκαν στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Με αρκετό ρομαντισμό οι παίκτες κλήθηκαν να έρθουν πολύ κοντά και να μας θυμίσουν τη δύναμη της ανθρώπινης επαφής και του νεανικού έρωτα. Από αυτή τη δύσκολη και απαιτητική φωτογράφιση μόνο 19 κατάφεραν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Οι 20 παίκτες στο επεισόδιο της Τρίτης, 28/9, βρέθηκαν μαζί με τους τέσσερις κριτές, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και coach τους, τον Γιώργο Καράβα στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά και κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και τον φωτογράφο, ώστε να παραμείνουν στο reality.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και φωτογραφήθηκαν από τον Κοσμά Κουμιανό, δοκιμάζοντας τις υποκριτές τους ικανότητες.

Αυτά είναι τα Instagram accounts όσων μπήκαν στο GNTM 4

Το concept της φωτογράφισης ήταν να δείξουν την σπουδαιότητα της ανθρώπινης επαφής, που μας στέρησε η εποχή του κορονοϊού. Για να μπορέσουν τα μοντέλα να κατανοήσουν επακριβώς την δοκιμασία ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήρθαν πολύ κοντά…

Το παθιασμένο φιλί του Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου:

Η κριτής του GNTM και ο coach των υποψήφιων top models έκαναν το δικό τους κινηματογραφικό reference με το viral φιλί το οποίο οι παίκτες παρακολούθησαν λίγο πριν μπουν στο σετ. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό, δείχνοντας σε όλους τον επαγγελματισμό τους και την πείρα τους ως μοντέλα.

Το νέο σπίτι και η απογοήτευση των μοντέλων:

Η πρώτη γνωριμία των 20 μοντέλων που διαγωνίζονται στο φετινό GNTM με το νέο τους σπίτι δεν πήγε σε καμία περίπτωση όπως περίμεναν…

Το GNTM, όπως έχουμε πει, είναι γεμάτο εκπλήξεις. Κατά την άφιξή τους στον χώρο, τους διαγωνιζόμενους τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Αντί για την πολυτελή βίλα που περίμεναν να αντικρύσουν μπήκαν σε έναν πολύ μεγάλο κοινόχρηστο χώρο, μόνο με 20 κρεβάτια.

Όλα έγιναν μετά το τέλος της πρώτης φωτογράφισης για την δοκιμασία αποχώρησης και οι αντιδράσεις των προσώπων τους μόλις αντίκρισαν το νέο τους σπίτι μαρτυρούν την δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους.

Ο Γιώργος Καράβας προσπάθησε να τους προσγειώσει, λέγοντάς τους πως η πραγματικότητα και οι κανονικές συνθήκες του επαγγέλματος δεν πρέπει να ταυτίζονται με την πολυτέλεια, ενώ πολύ πιο αυστηρή αλλά και εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

“Μέχρι στιγμής έχουμε δύο πριγκίπισσες και μας λείπει το φασόλι. Θα ήθελα να κάτσετε να το σκεφτείτε αυτό που σας κάναμε γιατί είναι ένα πολύ καλό σημάδι χαρακτήρα. Δεν θα ζείτε στην βίλα του GNTM, οπότε θα ήθελα λιγάκι να κατέβετε από το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα του επαγγέλματος που σας περιμένει. Εδώ ήρθαμε να κάνουμε δουλειά”, τους είπε.

Να σημειωθεί πάντως, ότι αυτή ήταν απλά μία δοκιμασία για να αξιολογηθούν οι αντιδράσεις των μοντέλων. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στη βίλα του διαγωνισμού.

Η πρώτη αποχώρηση του GNTM 4:

Για κάποιον παίκτη κράτησε πολύ λίγο η παραμονή του στον διαγωνισμό, καθώς δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της φωτογράφισης και αποχώρησε.

Στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της Τρίτης, τα μοντέλα κλήθηκαν να έρθουν κοντά, να εκφράσουν τον ρομαντισμό τους και να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και φωτογραφήθηκαν από τον Κοσμά Κουμιανό.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υπήρξε και η καλύτερη φωτογραφία η οποία “παίρνει” τη δουλειά. Στην συγκεκριμένη δοκιμασία οι κριτές κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2 ζευγάρια, τον Πάνο και την Άννα και την Όλγα με τον Αγγαίο. Το ζευγάρι, όμως, που επικράτησε και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές παίρνοντας την δουλειά ήταν η Άννα και ο Πάνος.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ανάμεσα στα ζευγάρια, είχαν επιλεγεί και κάποια ζευγάρια με άτομα του ίδιου φύλου, τα οποία κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, βγάζοντας μέσα απ’ τις φωτογραφίες τους έντονο συναίσθημα και στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα ότι ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν φύλο!

Τα δύο ζευγάρια με τις χειρότερες επιδόσεις ήταν αυτό των Θοδωρή-Ιωάννας και Γιάννη-Στέλλας, με το δεύτερο ωστόσο να “σώζεται” από τους συμπαίκτες του, σε έναν νέο κανόνα που εισήχθη στον φετινό διαγωνισμό και διαφοροποιεί τη διαδικασία της αποχώρησης.

Ανάμεσα στον Θοδωρή και στην Ιωάννα, την χειρότερη λήψη είχε η Ιωάννα, η οποία αποτέλεσε και την πρώτη αποχώρηση από το GNTM.

Δες εδώ το trailer της Δευτέρας 4/10:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο GNTM 4: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, το viral φιλί Ισμήνης και Γιώργου, τα έπαθλα και το μάθημα για την έπαρση των μοντέλων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop