O Will Smith και η Jada Pinkett δεν πιστεύουν στον συμβατικό γάμο και δίνουν ο ένας στον άλλον «εμπιστοσύνη & ελευθερία»

18:35 28/9/2021 - Πηγή: iPop

O Will Smith και η Jada Pinkett είναι μαζί 24 χρόνια. Έχουν αποκτήσει μαζί 2 παιδιά και πλέον δηλώνουν ότι η σχέση τους δεν είναι μοναγαμική. Και μάλιστα είναι οκ μ’ αυτό.

Μιλώντας στο περιοδικό GQ Νοεμβρίου, ο ηθοποιός είπε ότι η σχέση τους ξεκίνησε ως μονογαμική, αλλά πλέον δεν είναι έτσι.

View this post on Instagram

A post shared by GQ (@gq)

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο

Will Smith παραδέχεται ότι εκείνος και η σύζυγός του έχουν έναν ανοιχτό γάμο.

Η Jada δεν πίστευε ποτέ στον συμβατικό γάμο. Μεγάλωσε με έναν τρόπο που ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που μεγάλωσα εγώ

Παράλληλα, είπε ότι ο ίδιος και η σύντροφός του «έδωσαν ο ένας στον άλλον εμπιστοσύνη και ελευθερία» στην ένωσή τους, γιατί για αυτούς ο γάμος «δεν μπορεί να είναι φυλακή».

Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις σχετικά με το τι είναι η τελειότητα της σχέσης. Ποιος είναι ο τέλειος τρόπος αλληλεπίδρασης ως ζευγάρι. Και στο μεγαλύτερο μέρος της σχέσης μας, η μονογαμία ήταν αυτή που επιλέξαμε, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε τη μονογαμία ως τη μόνη τελειοποιημένη σχέση. Δώσαμε ο ένας στον άλλον την ελευθερία αλλά και την εμπιστοσύνη, με την πεποίθηση πως ο καθένας μας πρέπει να βρει το δικό του δρόμο. Και ο γάμος για εμάς δεν μπορεί να είναι φυλακή. Και δεν προτείνω τον δρόμο που επιλέξαμε εμείς σε κανέναν. Δεν προτείνω αυτό τον δρόμο σε κανέναν. Αλλά οι εμπειρίες και οι ελευθερίες που δώσαμε ο ένας στον άλλον και η άνευ όρων υποστήριξη, για μένα, είναι ο υψηλότερος ορισμός της αγάπης

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αναγνώρισε ότι το γεγονός πως η γυναίκα του έκανε κάτι με τον 27χρονο τραγουδιστή August Alsina ήταν σαν να είναι η μόνη που είχε εξωσυζυγική σχέση, όμως «δεν είναι έτσι», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε κι εκείνος εξωσυζυγικές σχέσεις.

Εμείς θα πούμε ότι ο Will Smith και η Jada Pinkett φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει μια σχέση που καλύπτει τις ανάγκες και των δύο και φυσικά δεν μας πέφτει λόγος στις συμφωνίες που έχουν κάνει στον γάμο τους! Μακάρι να μιλούσαν τόσο ανοιχτά περισσότερα ζευγάρια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Will Smith και η Jada Pinkett δεν πιστεύουν στον συμβατικό γάμο και δίνουν ο ένας στον άλλον «εμπιστοσύνη & ελευθερία» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα