Glute Makeover: Η Μαριλίνα Βακονδίου θα σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις τους γλουτούς που ονειρεύεσαι

17:46 4/11/2021 - Πηγή: iPop

Για ν’ αποκτήσεις το κορμί που ονειρεύεσαι πρέπει να το φροντίσεις. Κανείς δεν γεννήθηκε με κοιλιά φέτες και γυμνασμένους γλουτούς! Αλλά πολλές φορές η γρήγορη καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις και ο μειωμένος προσωπικός χρόνος σε οδηγούν στο να αφήνεσαι και να μην φροντίζεις τον εαυτό σου. Επειδή, όμως, γυμναστική σημαίνει υγεία, η Μαριλίνα Βακονδίου θα σε βοηθήσει να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου!

Η Μαριλίνα είναι personal trainer, ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Μέσα απ’

τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή έχει καταφέρει να φτιάξει η ίδια ένα υγιές σώμα και φυσικά βοηθάει άλλους ανθρώπους να πετύχουν το ίδιο, μέσα από στοχευμένα προγράμματα.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να μας συστήσει το Glute Makeover, το δικό της προπονητικό σύστημα, το οποίο επικεντρώνεται σε ασκήσεις για τους γλουτούς.

Μέσα απ’ τα βίντεο που ανεβαίνουν στο YouTube κανάλι της, η Μαριλίνα Βακονδίου θα μας δώσει το κίνητρο να βάλουμε τη γυμναστική στη ζωή μας, ακόμα κι αν δεν την έχουμε ήδη, και φυσικά να γυμνάσουμε εκείνο το σημείο του κορμιού μας που συνήθως μας παιδεύει: Τους γλουτούς μας. Το Glute Makeover δεν είναι μια ακόμα σειρά με βίντεο με προπονήσεις που θα βρεις στο YouTube, αλλά περιλαμβάνει σύντομα, πρακτικά βίντεο με ασκήσεις που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα και να δει άμεσα, ορατά αποτελέσματα στο σώμα της.

Κάθε εβδομάδα, το iPop.gr θα φιλοξενεί κι ένα άρθρο της Μαριλίνας, μέσα απ’ το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις επιπλέον fitness μυστικά απ’ την ίδια! Προς το παρόν, όμως, πάμε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, μέσα απ’ τα δικά της λόγια, και στο τέλος του άρθρου σε περιμένει μια έκπληξη!

Η Μαριλίνα Βακονδίου μιλάει στο iPop.gr

Πώς εμπνεύστηκες και ξεκίνησες το Glute Makeover;

Δουλεύοντας τόσα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και έχοντας επαφή με γυναίκες, κατέληξα στην απόφαση να φτιάξω ένα δικό μου προπονητικό σύστημα το GLUTE MAKE OVER!

Γιατί αποφάσισες να επικεντρωθείς στις ασκήσεις για τους γλουτούς;

Ο κύριος λόγος της δημιουργίας αυτού του προπονητικού συστήματος ήταν η τεράστια ζήτηση και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ασκούμενες μου. Βλέποντας τα άμεσα αποτελέσματα από τις δικές μου προπονήσεις ζητούσαν όλο ένα και περισσότερο ασκήσεις τέτοιου είδους.

Τι είναι αυτό που αγχώνει περισσότερο τις γυναίκες, ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τους γλουτούς;

Ο βασικός προβληματισμός των γυναικών ξεκινώντας ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τους γλουτούς είναι εάν θα υπάρξει στ’ αλήθεια το άμεσο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, το να ιδρώνεις δίχως αποτέλεμα, δεν το θέλησε ποτέ κανείς.

View this post on Instagram

A post shared by Marilina Vakondiou (@marilina_vak)

Αν ακολουθήσουμε τις ασκήσεις που μας προτείνεις, σε πόσο καιρό θα αρχίσουμε να βλέπουμε αποτέλεσμα;

Για ένα άμεσο αποτέλεσμα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες α) Σταθερότητα στις προπονήσεις και απόφυση αναβολών β) Τήρηση μιας ισορροπημένης υγιεινής διατροφής. Ο συνδυασμός αυτών των δυο μπορεί να αποφέρει άμεσα τα πρώτα αποτελέσματα, ακόμα και στον πρώτο μήνα.

Πολλές γυναίκες, ενώ θέλουν, δυσκολεύονται να βάλουν συστηματικά την άσκηση στη ζωή τους. Τι είναι αυτό που τις κρατάει πίσω και δεν δεσμεύονται τι θα τους έλεγες ώστε να τους δώσεις το κίνητρο να ξεκινήσουν;

Ο υπερβολικός όγκος υποχρεώσεων δυστυχώς δυσκολεύει τις σύγχρονες γυναίκες να αφιερώσουν χρόνο για προσωπική άσκηση. Η ψυχολογία μιας γυναίκας ως γνωστόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εμφάνιση της. Αυτό είναι το κίνητρο για να ξεκινήσουν, αλλά ο στόχος μου είναι να τους το κάνω ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ! Ο προσωπικός χρόνος της κάθε γυναίκας θα πρέπει να είναι από τις πιο άμεσες προτεραιότητες .

Πότε ξεκίνησε η δική σου ενασχόληση με τη γυμναστική;

Ο αθλητισμός μπήκε στην ζωή μου από την ηλικία των πέντε, μέχρι την αποφοίτηση μου πάντα ήμουν αναμεμειγμένη με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Η γυμναστική έγινε κύρια ενασχόληση μου από την ηλικία των 18 κιόλας.

View this post on Instagram

A post shared by Marilina Vakondiou (@marilina_vak)

Μετά από πόσο καιρό έγινε «δεύτερη φύση» σου;

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει δεύτερη φύση μου αμέσως μετά και από την ενηλικίωση μου, καθώς καθημερινά ήμουν μέσα στα γυμναστήρια είτε ως φοιτήτρια, είτε ως personal trainer.

Μπορεί η γυμναστική να προσφέρει επαρκή αποτελέσματα εάν δεν συνδυαστεί με την κατάλληλη διατροφή;

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την άρρηκτη σχέση γυμναστικής και διατροφής. Άμεσα αποτελέσματα είναι πιθανά αποκλειστικά με τον συνδυασμό τους. Παραταύτα, εάν δεν είναι δυνατή μια υγιεινή διατροφή, η άσκηση μόνη της είναι αλήθεια πως μπορεί να έχει κάποια πολύ μικρά αποτελέσματα.

Τι να περιμένουμε απ’ τα βίντεο με τις ασκήσεις που θα βλέπουμε από σένα;

Τα βίντεο που θα ακολουθήσουν απευθύνονται στο γυναικείο φύλο. Το περιεχόμενο των βίντεο αφορά στο προπονητικό μου σύστημα όπως το ονομάζω Glute make over. Θα έχει συγκεκριμένη ροη ασκήσεων, τριών επεξηγηματικών βίντεο, όπου το ένα θα αποτελεί συνέχεια του άλλου.

Δες το πρώτο βίντεο της Μαριλίνας για το πώς να βάλεις φωτιά στους γλουτούς σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Glute Makeover: Η Μαριλίνα Βακονδίου θα σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις τους γλουτούς που ονειρεύεσαι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα