MasterChef: Δεύτερη μέρα οντισιόν με συμπάθειες, σωσίες και… τρία κόκαλα!

12:17 26/1/2021 - Πηγή: iPop

Δεύτερη μέρα οντισιόν του MasterChef με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είδαμε πολύ καλά πιάτα, θετικά σχόλια, έναν σωσία, έναν παίκτη που συμπάθησαν πολύ οι κριτές, αλλά και… τρία κόκαλα που βρήκε -ποιος άλλος;- ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Ο Τεό ήταν ο υποψήφιος- σωσίας του Κουτσόπουλου, τον οποίο μόλις είδαν οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια! Ο ίδιος είπε: «Είμαι ίδιος ο πατέρας μου, δεν είμαι συγγενής με τον Κουτσόπουλο αλλά ποτέ δε ξέρεις!».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τον κάλεσε να πάει δίπλα στον σεφ για να δει από κοντά την ομοιότητά

τους και φυσικά τα πειράγματα δεν σταμάτησαν καθ΄όλη τη διάρκεια που εκείνος μαγείρευε. Μάλιστα, ο Κοντιζάς τον ρώτησε εάν σηκώνει τα φρύδια του κι εκείνος φυσικά απάντησε κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση!

Ο σωσίας του Κουτσόπουλου:

Ο Τεό τελικά πήρε δυο «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον  Σωτήρη Κοντιζά, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσε «όχι», όμως, τα δύο «ναι» ήταν αρκετά για να περάσει στην επόμενη φάση.

Θυμήσου όσα έγιναν στην πρεμιέρα του MasterChef

Οι υπόλοιποι επίδοξοι σεφ που είδαμε στην δεύτερη μέρα των οντισιόν του MasterChef:

Κωνσταντίνος:

Πέρασε στην επόμενη φάση με δυο «ναι» από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Μαρία:

Δεν πέρασε στην επόμενη φάση καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο της με αποτέλεσμα αυτό να φανεί στο πιάτο της.

Ηρώ:

Πήρε τρία ναι απ’ τους κριτές, μπήκε στο σπίτι του MasterChef και δήλωσε έτοιμη να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα Masterchef.

Μαρία:

Πήρε την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef καταφέρνοντας να αποσπάσει 3 «ναι» απ’ τους κριτές. Σημειώνεται ότι είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στον 1ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής, αλλά τότε δεν τα είχε καταφέρει.

Πόσα επεισόδια MasterChef θα βλέπουμε την εβδομάδα; Bonus η μεγάλη αλλαγή στις οντισιόν φέτος!

Γιώργος:

Τρία κόκαλα βρήκε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του Γιώργου, με την προσπάθειά του να μην είναι αρκετή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Διονύσης:

Ο Διονύσης πήρε δυο «ναι» από τους Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά και ένα «όχι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με αποτέλεσμα να περάσει στην επόμενη φάση.

Κωστής:

Με δύο «ναι» από τους Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πέρασε στη φάση των Bootcamps. Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε κόκαλο και του έδωσε «όχι», όμως, και οι τρεις κριτές είπαν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και τη θετική του ενέργεια.

Το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Δεύτερη μέρα οντισιόν με συμπάθειες, σωσίες και… τρία κόκαλα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα