MasterChef: Η συνάντηση με τον νικητή της τρίτης σεζόν, το… ωμό κρέας και η Μαρίνα!

11:58 20/3/2021 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο της Παρασκευής πολλές ήταν οι ανατροπές, οι ενοχλήσεις και οι δυσαρέσκειες. Οι παίκτες που νίκησαν την ομαδική δοκιμασία είχαν την χαρά να επισκεφθούν το εστιατόριο Simul και να γνωρίσουν τον Μανώλη Σαρρή, το νικητή του MasterChef 3. Η Μαρίνα με τη Λία είχαν έναν διαπληκτισμό ο οποίος τελείωσε με… κλάματα! Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία και ποιος έχασε τη λευκή ποδιά;

Οι παίκτες που κατάφεραν να γνωρίσουν τον Μανώλη Σαρρή

Η μπλε ομάδα κέρδισε την ομαδική δοκιμασία και έτσι ο Γιάννης

Αποστολάκης του πήγε στο Simul, στο εστιατόριο του F&B chef του MasterChef, Νίκου Θωμά, όπου choux chef είναι o Μανώλης Σαρρής που κέρδισε το MasterChef 3. Οι παίκτες της νικητήριας ομάδας σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στην αντίπαλη ομάδα καθώς και τις διάφορες στρατηγικές τους.

Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία

Η Μαρίνα, ο Παύλος και ο Διονύσης ήταν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας που ανταγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία. Το πιάτο που παρουσίασε η Μαρίνα στους κριτές ήταν ιδιαίτερο και είχε ως βασικό συστατικό το κοτόπουλο. Το πιάτο κέρδισε του κριτές και έτσι η Μαρίνα απέσπασε τα συγχαρητήρια τους. Ο Παύλος επέλεξε να ετοιμάσει ένα πιάτο με τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου το οποίο κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις των κριτών και πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Ιωαννίδης τόνισε ότι εκτός από το κοτόπουλο του άρεσε πολύ το ντιπ. Ακόμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, χαρακτήρισε το πιάτο του ως την καλύτερη “τζανκίλα”!

Ο Διονύσης, ωστόσο, έφτιαξε Μπουτάκια κοτόπουλου παναρισμένα σε πάνκο και φουντούκι με σάλτσα από αβοκάντο. Η αστοχία του με το κοτόπουλο να είναι οριακά ωμό ήταν κάτι που δυσαρέστησε την κριτική επιτροπή και του στέρησε την ασυλία την οποία τελικά κέρδισε ο Παύλος δηλώνοντας:

Δεν το πιστεύω ότι κέρδισα. Χαίρομαι πάρα πολύ!

Ο διαπληκτισμός ανάμεσα στη Λία και τη Μαρίνα

Καθώς ο Παύλος, ο Διονύσης και η Λία έχουν φορέσει μαύρες ποδιές και ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη θέση τους στο MasterChef, η Μαρίνα στην κάμερα του διαγωνισμού είπε:

Η Λία είπε στον Διονύση ‘’πάρε την ασυλία για να κατέβω να μαγειρέψω γιατί θέλω να την διώξω από το σπίτι (σ.σ. τη Μαρίνα)’’

Ενώ η Λία ξεσπώντας σε κλάματα συμπλήρωσε:

Υπάρχει από πίσω τόση πονηριά, τόση κακία, που εγώ δεν έχω συνηθίσει να την έχω στη ζωή μου και δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ. Όταν πριν από δύο εβδομάδες είχε την κάρτα η Μαρίνα και είπε ότι αν χρησιμοποιούσα την κάρτα, θα κατέβαζα τη Βίλλη να μαγειρέψει για να αποδυναμώσω την Μαργαρίτα, που είναι φίλες. Λέω δεν μπορεί ένα μυαλό να το σκέφτηκε όλο αυτό! Πραγματικά τρόμαξα και αποστασιοποιήθηκα από εκείνη τη μέρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η συνάντηση με τον νικητή της τρίτης σεζόν, το… ωμό κρέας και η Μαρίνα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα