Αυτές είναι οι ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων που πρέπει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή travel list σου

14:17 30/6/2021 - Πηγή: iPop

Ταξιδεύουμε και πού πάμε; Αιγαίο και μάλιστα στις ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων που μας καλούν να τις εξερευνήσουμε για ένα δροσερό και ξεχωριστό Καλοκαίρι.

Οι Κυκλάδες είναι συνώνυμο του ελληνικού Καλοκαιριού. Έχουν αυτό το λευκό και μπλε που μπορεί να είναι και ο βασικός λόγος για να πας εκεί διακοπές, όμως σίγουρα όχι ο μόνος. Κάθε κυκλαδονήσι

είναι ξεχωριστό και έχει κάτι πολύ διαφορετικό να σου δείξει, όμως από κανένα δεν λείπει το απέραντο γαλάζιο σε συνδυασμό με τις μοναδικές, δροσερές παραλίες.

Από την Ερμούπολη της Σύρου μέχρι την πεταλούδα του Αιγαίου, την Αστυπάλαια, πάμε να ταξιδέψουμε στις πιο ωραίες Χώρες των Κυκλάδων που μας έχουν συνεπάρει και έχουμε ξεχωρίσει.

ΥΓ: Μην μείνεις μόνο σε αυτές, ανακάλυψε και τα υπόλοιπα νησιά, γιατί όλα τους είναι ξεχωριστά και πανέμορφα.

Οι ομορφότερες Χώρες των Κυκλάδων που έχουμε ξεχωρίσει

Ερμούπολη, Σύρος

Λίγο τα λουκούμια, λίγο οι χαλβαδόπιτες, λίγο το ότι έχει μια επιβλητική αρχοντιά, η Ερμούπολη δε θα μπορούσε να μην είναι πρώτη στη λίστα, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες Χώρες των Κυκλάδων. Μπουκαμβίλιες, πλατάνια, ευκάλυπτοι, εκθέσεις τέχνης, παραδοσιακά ταβερνάκια, νυχτερινή ζωή, η Ερμούπολη έχει όσα θες να δεις και είναι και πόλη κοντά στην Αττική!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece Private Vacations (@greeceprivatevacations)

Αμοργός

Απ’ τις πιο όμορφες Χώρες των Κυκλάδων, αν όχι η ομορφότερη! Απ’ την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με τη γραφικότητα και την αρχοντιά της! Μπορείς να χαθείς για ώρες ολόκληρες στα σοκάκια της, να απολαύσεις φανταστικό παραδοσιακό φαγητό και πειραγμένες γεύσεις στα εστιατόρια και τα ταβερνάκια (θα βρεις φαγητό για κάθε γούστο) και φυσικά να τα πιείς με την παρέα σου σ’ ένα απ’ τα πολλά μπαράκια. Αυτό που εντυπωσιάζει επίσης είναι ο αριθμός των εκκλησιών. Δεν ξέρουμε πόσες είναι, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι φαίνονται όλες μαζί πολύ εντυπωσιακές όταν βρίσκεσαι σε ένα απ’ τα υψηλότερα σημεία της Χώρας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Municipality of Amorgos (@amorgosisland)

Φολέγανδρος

Ένα άλλο, πρωτόγνωρο σκηνικό εμφανίζεται μπροστά σου με το που φτάνεις στη Χώρα του νησιού. Είναι χτισμένη στα 200 μέτρα πάνω από τη θάλασσα και απλώνεται μέσα και γύρω από το μεσαιωνικό κάστρο που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Επιπλέον, είναι γεμάτη μικρά στενάκια, όμορφα σοκάκια, αυλές, ασβεστωμένα πεζούλια, ενώ έχει και εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα