Αυτή είναι η υπηκοότητα της κόρης της Meghan και του Harry

20:03 7/6/2021 - Πηγή: iPop

Η Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε την Παρασκευή και όπως καταλαβαίνεις ο βρετανικός και διεθνής Τύπος έχουν τρελαθεί. Το τελευταίο νέο είναι το ποια θα είναι η υπηκοότητα της κόρης της Meghan και του Harry.

Η μικρή γεννήθηκε σε αμερικανικό έδαφος, σε αντίθεση με τον αδερφό της που γεννήθηκε στη Βρετανία.

Όπως γράφει η ‘Daily Mail’, δεδομένου ότι η Meghan θεωρείται Αμερικανίδα, πρέπει να πάρουν και τα παιδιά της την ίδια ιθαγένεια με εκείνη. Αυτό, όμως, ισχύει

απ’ την άλλη και για τον πρίγκιπα Harry ο οποίος όχι μόνο γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά κατέχει και έναν τίτλο στην Βρετανική μοναρχία.

Η Meghan γέννησε και το Παλάτι ενθουσιάστηκε! Οι αναρτήσεις με τις γλυκές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τον ερχομό της Lilibet Diana

Σύμφωνα, λοιπόν, και με την Βρετανική νομοθεσία η ιθαγένεια μπορεί να μεταβιβαστεί από την μια γενιά στην άλλη (μόνο στην 1ου βαθμού συγγένεια). Συνεπώς, τα παιδιά του Πρίγκιπα Harry έχουν κάθε δικαίωμα να την κληρονομήσουν.

Επομένως, μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η υπηκοότητα της κόρης της Meghan και του Harry.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Us Weekly, η Kate και ο William έστειλαν ήδη δώρο στην μικρή: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι χαρούμενοι με την είδηση ​​για τη γέννηση της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και ανυπομονούν να γνωρίσουν την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια».

Η Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τον Harry και τον Archie- Πότε θα κυκλοφορήσει;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η υπηκοότητα της κόρης της Meghan και του Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα