Ανατροπή στο Survivor: Η ανακοίνωση του Ατζούν που φέρνει τα πάνω – κάτω! Θα ενωθούν Ελλάδα – Τουρκία; Τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες;

14:37 24/5/2021 - Πηγή: iPop

Μια μεγάλη ανατροπή περιμένει τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και πολλές αλλαγές από τον Ατζούν. Ανακοίνωση – έκπληξη και ξανά μαζί Ελλάδα και Τουρκία στο Survivor; Τι θα δούμε;

Άλλη μια εβδομάδα ανατροπών έρχεται στο Survivor και πολλά θα αλλάξουν για λίγες μέρες. Αυτή την εβδομάδα δε θα δούμε κανένα αγώνισμα ασυλίας και κανείς παίκτης δε θα αποχωρήσει, όμως η έκπληξη που περιμένει τους παίκτες είναι

μεγαλύτερη.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και πολύ σύντομα θα γίνει κάτι που ούτε που το φανταζόμασταν. Πολύ σύντομα θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα στους παίκτες του ελληνικού και σε εκείνους του τουρκικού Survivor. Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρακολουθήσουμε μια ένωση Τουρκίας – Ελλάδας στα πλαίσια του ριάλιτι.

Ξανά μαζί Ελλάδα και Τουρκία στο Survivor; Ναι! Η κόκκινη ομάδα της Τουρκίας θα ενωθεί με την κόκκινη ομάδα της Ελλάδας και η μπλε της Τουρκίας με την μπλε της Ελλάδας. Ο στόχος; Ένα μεγάλο έπαθλο.

Πόσο θα κρατήσει αυτό; Μόλις λίγες μέρες, μιας και αυτή την εβδομάδα δε θα δούμε αποχώρηση και ο στόχος της παραγωγής είναι να παραταθεί το ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε επεισόδιο του τουρκικού Survivor.

Τις επόμενες μέρες με την ελληνική ομάδα θα γίνει ένα μικτό παιχνίδι! Οι Κόκκινοι Τούρκοι θα είστε με τους Κόκκινους Έλληνες και οι Μπλε Τούρκοι θα είστε με τους Μπλε Έλληνες. Θα είστε δύο ομάδες, θα είστε μαζί και θα αγωνιστείτε. Νομίζω θα είναι διασκεδαστικό! Επίσης, να θυμάστε πως επειδή θα είστε 9 – 10 σε κάθε ομάδα, ο πάγκος θα έχει άλλη ενέργεια εκείνες τις μέρες. Σας περιμένει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με ένα πολύ όμορφο έπαθλο.

Θυμήσου το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ανατροπή στο Survivor: Η ανακοίνωση του Ατζούν που φέρνει τα πάνω – κάτω! Θα ενωθούν Ελλάδα – Τουρκία; Τι θα δούμε τις επόμενες ημέρες; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
newsbomb survivor
Τυχαία Θέματα