Αποτοξινώσου από την ζάχαρη τώρα!

08:07 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Η ζάχαρη είναι εχθρός της υγείας σου αλλά και της σιλουέτας γι’αυτό πρέπει να της κηρύξεις πόλεμο! Επειδή, όμως η μάχη με τον συγκεκριμένο εχθρό θα είναι πολύ δύσκολη εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε τις συμβουλές μας και να σου πούμε πώς θα απαλλαγείς από την ζάχαρη για πάντα.

Πώς θα απαλλαγείς από την ζάχαρη;Βρες εναλλακτικές πηγές: Επειδή το να πίνεις τον καφέ σου σκέτο είναι ακατόρθωτο για εσένα μπορούμε να σε βοηθήσουμε προτείνοντας σου να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη με άλλες γλυκαντικές ουσίες,
όπως είναι η φρουκτόζη και η στέβια.Φάε περισσότερα φρούτα: Τα φρούτα θα βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα. Όταν νιώθεις πως θα πεθάνεις αν δε καταναλώσεις έστω μια κουταλίτσα ζάχαρη μπορείς να στραφείς σε άλλες γλυκιές πηγές γλύκας. Προτίμησε, λοιπόν, να φας μία μπανάνα, ένα μήλο ή κάποιο άλλο φρούτο.Βάλε στην ζωή σου την κανέλα: Αν βάλεις στην κανέλα στη διατροφή σου οι επιστήμονες τονίζουν ότι θα νιώσεις αμέσως καλύτερα και θα θες να καταναλώνεις λιγότερη ζάχαρη. Γιατί, όμως, συμβαίνει αυτό; Το συγκεκριμένο μπαχαρικό βοηθά να διατηρούν σταθερά τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.Τίμησε τις πρωτεΐνες: Αν καταναλώνεις περισσότερες πρωτεΐνες αυτές βοηθούν στην εξισορρόπηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα και εσύ δε θες να φας γλυκιές τροφές.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Αποτοξινώσου από την ζάχαρη τώρα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα