Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτά (ότ)αν βγεις για ψώνια

17:32 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Άρχισαν τα πρώτα κρύα και μπορείς επιτέλους να αξιοποιήσεις τα αγαπημένα σου χειμωνιάτικα ρούχα. Από πέρσι. Αν τώρα έχεις τη διάθεση και το budget, ένεκα αρχών του μήνα, για να πας για ψώνια αναζητώντας κάτι καινούριο, δες ποια είναι τα κομμάτια που πρέπει να τραβήξουν το βλέμμα σου. Μην αγνοείς second hand μαγαζιά και bazaars που θα σκάσουν όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα. Εκεί θα βρεις

ό,τι ψάχνεις σε καλύτερες τιμές.

Στρατιωτικό χακί

Το χακί επέστρεψε στη μόδα. Μπλουζάκια, παντελόνια και φυσικά παρκά. Είναι το ρούχο του φθινοπώρου και φέτος πρέπει να το αναζητήσεις.

Πόντσο και κάπες

Ακόμα μια χρονιά που είναι στη μόδα. Σε κρατάνε ζεστή με στυλ και κρύβουν μερικούς πόντους στα κατάλληλα σημεία. Το πόντσο, αν και λιγότερο διαδεδομένο, θα σε βολέψει πολύ γιατί ουσιαστικά καταργεί το μπουφάν όσο δεν έχει χοντρό κρύο.

Αθλητικό στυλ

Φόρμες, φούτερ και λευκά αθλητικά παπούτσια. Θα τα φορέσεις πολύ. Ιδανικοί οι αναπάντεχοι συνδυασμοί με πιο επίσημα κομμάτια όπως π.χ. μια φούστα με φούτερ και φορέματα με αθλητικά.

Βελούδινες λεπτομέρειες

Όχι μόνο φορέματα, αλλά και τσάντες ή παπούτσια. Το βελούδο είναι αριστοκρατικό και πάει στο χειμώνα που έρχεται με σταθερά βήματα.

Υπερμεγέθη παλτό

Τα αγαπάμε και είναι και φέτος στη μόδα. Είναι άνετα, αλλά παράλληλα κομψά.

Δερμάτινα

Σε κάθε εκδοχή. Jacket, φούστα, παντελόνι, με νέες προσθήκες τη 70s φούστα, το παντελόνι φόρμας και το γιλέκο.

Photos: collagevintage.com, whowhatwear.com, teampeterstigter.com, thesartorialist.com, Tommy Ton

The post Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για αυτά (ότ)αν βγεις για ψώνια appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
μοδαμπλουζακια
Τυχαία Θέματα