Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPad

11:16 17/10/2014 - Πηγή: iPop

Σε εκδήλωση που έγινε στο Κουπερτίνο η Apple έκανε την επίσημη παρουσίαση της νέας πολύ λεπτής έκδοσης των tablet της. Τα νέα μοντέλα δεν είναι αλλά από το iPad Air 2 και το iPad Mini 3 που έχουν ως βασικά και νέα

χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα tablet της συγκεκριμένης εταιρίας το εξαιρετικά λεπτό του πάχος που είναι μόλις 6,1 χιλιοστά και τον αισθητήρα αναγνώρισης αποτυπωμάτων του κατόχου τους. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 399 έως 699 δολάρια το ένα ανάλογα με τη μνήμη που διαθέτουν και βγαίνουν σε ασημένιο και χρυσό χρώμα.

Πρέπει επίσης να σου επισημάνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διαθέτει anti-reflective επικάλυψη οθόνης και επεξεργαστή A8X ο οποίος φαίνεται να είναι ταχύτερος επεξεργαστής των τελευταίων μοντέλων της εταιρείας. Τα νέα iPad έχουν και οπίσθια κάμερα 8 megapixel η οποία είναι σε θέση να καταγράφει ακόμα και videos στα 120 frames ανα δευτερόλεπτο. Η μπροστινή τους κάμερα είναι αναβαθμισμένη και πλέον σε θέση να βγάζει τις καλύτερες selfies σε γρήγορη διαδοχή.

Διαθέτει επίσης οθόνη 9,7 ιντσών και ανάλυση 2048×1536 αλλά και 2 GB RAM και συνεπεξεργαστή M8. Επίσης έχει ένα νέο είδος wi-fi chip που υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες, περιλαμβανομένων downloads μέχρι και 866 megabits το δευτερόλεπτο.

Εκτός, όμως από το νέο iPad παρουσιάστηκαν και οι νέοι υπολογιστές της εταιρίας που είναι πολύ ακριβοί αλλά βγαίνουν μόνο σε σταθερή και όχι σε φορητή έκδοση. Βέβαια, οι λειτουργίες τους ειδικά στην επεξεργασία φωτογραφιών θα σε αφήσουν άφωνο.

The post Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPad appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα