Ένα μωρό με στυλ! Η Nicki Minaj δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της

17:57 3/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Nicki Minaj δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειτα για ένα μωρό με στυλ αφού σε όλες τις φωτογραφίες φοράει και από ένα διαφορετικό αλλά αξιαγάπητο συνολάκι!

Η Nicki Minaj δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της

Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Nicki Minaj

είναι γεγονός και είναι αξιολάτρευτες. Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε στις 30 Σεπτέμβρη το 2020 ένα πανέμορφο αγοράκι που της έχει κλέψει την καρδιά. Η ίδια με τον σύζυγό της ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το όνομα που θα του δώσουν και όπως χαρακτηριστικά λέει τον φωνάζουν Papa Bear.

Στην ανάρτηση που έκανε ηNicki Minaj έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

#PapaBear σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες να γίνω η μαμά σου. Σας ευχόμαστε καλή και ευημερούσα χρονιά. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας σε αυτό το ταξίδι. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Το να γίνεις μαμά είναι μακράν η πιο ικανοποιητική δουλειά που έχω αναλάβει ποτέ. Στέλνω την αγάπη μου σε όλες τις υπερηρωίδες μητέρες εκεί έξω. Μεγάλες αγκαλιές σε όλες τις γυναίκες που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Στο twitter έκανε ακόμα μία γλυκιά ανάρτηση με το γιο της γράφοντας μέσα στο video ότι είναι ό, τι καλύτερο από το 2020.

#PapaBear pic.twitter.com/LpfHEa3mLo

Mrs. Petty (@NICKIMINAJ) January 2, 2021

Η Nicki Minaj περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις της. Πρέπει να απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα όπως είναι αναμενόμενο για κάθε γυναίκα που φέρνει στη ζωή μία νέα ψυχούλα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα μωρό με στυλ! Η Nicki Minaj δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nicki Minaj,