Ένας χιονάνθρωπος διακοσμεί την πόρτα σου!

13:33 22/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο σωστός χριστουγεννιάτικος στολισμός απαιτεί και ένα στεφάνι στην πόρτα! Έτσι είναι αφού θα στολίσεις το θέμα είναι να το κάνεις υπερπαραγωγή! Τελικά αποφάσισες να βάλεις στεφάνι, όμως δεν θες να είναι κάτι συνηθισμένο ή κάτι κλασσικό. Θέλεις το στεφάνι σου να είναι διαφορετικό. Ο τρόπος είναι απλός και φθηνός. Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα στεφάνι-χιονάνθρωπο που θα πιάνει όλη την πόρτα.

Τι θα χρειαστείς3 τεχνητά στεφάνια, που να θυμίζουν έλατο σε διαστάσεις 50,60 και 76 cmΚόκκινη κορδέλαΣυρραπτικόΚασκόλ,σκούφο2 κλαριά για
χέρια

Πως να το φτιάξεις

Ο τρόπος είναι πάρα πολύ εύκολος! Συνδέεις τα τρία στεφάνια από το μικρότερο στο μεγαλύτερο. Μπορείς να τα «κολλήσεις» με κορδέλα ή για περισσότερη ασφάλεια με το συρραπτικό.Στο μεσαίο στεφάνι στηρίζεις τα κλαριά. Δεν χρειάζεται να τα δέσεις, μπορείς απλά να τα μπλέξεις στο στεφάνι. Σε γενικές γραμμές τελείωσες! Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να του βάλεις σκούφο και κασκόλ ή ό,τι άλλο θες. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις με το συρραπτικό ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι κορδέλα στο πίσω μέρος του πρώτο στεφανιού για το κρεμάσεις στην πόρτα.

photo:sweetlittlebluebird.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Ένας χιονάνθρωπος διακοσμεί την πόρτα σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα