Εσύ ξέρεις τι είναι το νέο lifting με νήματα PDO;

07:03 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Ο νέος τρόπος να αποκτήσεις το τέλειο πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες που ονειρεύεσαι ήρθε, είναι αναίμακτος και τα νήματα PDO είναι αυτά που υπόσχονται να σε βοηθήσουν. Είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος να πετύχεις ορατές αλλαγές στο πρόσωπό σου οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

Τα νήματα PDO είναι ειδικά ράμματα τα οποία ο οργανισμός απορροφά πλήρως μετά από λίγο καιρό και δεν αφήνουν καθόλου σημάδια στο πρόσωπο. Για να τα αποκτήσεις και εσύ, ο χειρούργος με μία λεπτή βελόνα θα δημιουργήσει ένα πλέγμα μέσα από το δέρμα

το οποίο έχει υποστεί χαλάρωση. Έτσι οι ιστοί του δέρματος που έχουν «πέσει» με το πέρασμα του χρόνου θα ανορθωθούν και το πρόσωπό σου θα λάμψει ξανά.

Συνήθως μετά την ηλικία των σαράντα το πρόσωπο χαλαρώνει αισθητά στις γυναίκες, τα μάτια αρχίζουν να παίρνουν καθοδική πορεία και τα ειδικά αν υπάρξει και μεγάλη απώλεια βάρους η χαλάρωση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ειδικά στην περιοχή των ζυγωματικών και του λαιμού.

Η συγκεκριμένη θεραπεία με τα νήματα PDO για την οποία σου μιλάμε πρόκειται για μία διαδικασία η οποία στο εξωτερικό έχει κάνει θραύση και το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και θαυμάστριες στην χώρα μας.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Εσύ ξέρεις τι είναι το νέο lifting με νήματα PDO; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα