Έτσι θα ξεφορτωθείς τις επίμονες τρίχες που βρίσκονται παντού στο σπίτι από το κατοικίδιό σου

17:32 17/1/2021 - Πηγή: iPop

Όλοι αγαπάμε τα κατοικίδιά μας και όλοι θα συμφωνήσουμε ότι το μόνο αρνητικό είναι οι τρίχες που βρίσκονται παντού στο σπίτι, στον καναπέ, στο χαλί, στον αέρα! Υπάρχει τρόπος να ξεφορτωθείς τις επίμονες τρίχες που βρίσκονται ακόμα και στα ποιο περίεργα μέρη.

Πώς θα ξεφορτωθείς τις επίμονες τρίχες από το κατοικίδιό σουΑπόκτησε σκούπα με φίλτρο HEPA

Το φίλτρο HEPA είναι ένα καταπληκτικό πράγμα που πρέπει να έχεις στην ηλεκτρική σου σκούπα. Δεν είναι μόνο ιδανικό για άτομα με άσθμα και αλλεργίες, αλλά παγιδεύει ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια έτσι ώστε τα δάπεδα σου να παραμένουν καθαρά.

Ο καλύτερος τύπος σκούπας που πρέπει να αναζητήσεις είναι ένα μοντέλο σχεδιασμένο για κατοικίδια ζώα με φίλτρο HEPA, καθώς συχνά διαθέτουν καλύτερη αναρρόφηση και μια υπέροχη γκάμα εργαλείων που θα ωφελήσουν πραγματικά το σπίτι σου.

savoryprimepet.comΤα Lint Rollers θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σου

Ενώ οτιδήποτε κολλώδες θα λειτουργήσει για να αφαιρέσει τα μαλλιά των κατοικίδιων ζώων, ο κύλινδρος για τα χνούδια είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο και αποτελεί κάτι χωρίς το οποίο δεν θα μπορείς να ζήσεις. Πέρασε το στα έπιπλα, τα χαλιά σου, ακόμη και τα δάπεδα, για να δεις τα αποτελέσματα. Θα παγιδεύσει τα μαλλιά και θα αφήσει τα πράγματα να φαίνονται πολύ καθαρότερα από ό, τι πριν. Είναι μια εξαιρετική γρήγορη λύση για το σπίτι και τα ρούχα.

Βάλε τα χνουδωτά ρούχα στο στεγνωτήριο

Είναι λίγο εκνευριστικό όταν τα ρούχα εργασίας ή το αγαπημένο σου σακάκι, καλύπτεται από ανοιχτόχρωμα μαλλιά για κατοικίδια. Αντί να τα πετάξεις κατευθείαν στο πλύσιμο, βάλ’ τα στο στεγνωτήριο για δέκα λεπτά χωρίς θερμότητα. Μετά από αυτό, πλύνε τα ως συνήθως με την προσθήκη μισού φλιτζανιού λευκού ξιδιού για να χαλαρώσουν οποιεσδήποτε από αυτές τις πραγματικά πεισματάρες και ενσωματωμένες πλέον τρίχες.

Απόκτησε μια λαστιχένια σκούπα για σκληρά δάπεδα

Η λαστιχένια σκούπα είναι ένα κομμάτι μεγαλοφυίας, και χρειάζεσαι αν έχεις σκληρά δάπεδα στο σπίτι σου. Η απομάκρυνση των τριχών των κατοικίδιων ζώων μπορεί να φράξει τη σκούπα σου αρκετά εύκολα, οπότε κάνε μια επανάληψη με μια λαστιχένια σκούπα πριν σκουπίσεις τα σκληρά πατώματα με την ηλεκτρική σου σκούπα. Θα εκπλαγείς από το πόσο χνούδι μπορεί να συλλέξει. Στη συνέχεια, βάλε τα μαλλιά στον κάδο και καθάρισε το κανονικά. Η ηλεκτρική σου σκούπα θα σε ευχαριστήσει και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς πλέον μην την κάψεις.

savoryprimepet.comΧρησιμοποίησε ριχτάρια για τα έπιπλα

Τα έπιπλα γίνονται τριχωτά αρκετά γρήγορα και πολλοί από εμάς είναι πολύ χαρούμενοι που αφήνουμε τα κατοικίδιά μας να καθίσουν στον καναπέ για έναν υπνάκο. Για να κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα για εσένα ώστε να καθαρίσεις και επίσης να αποτρέψεις τη μυρωδιά των ζώων από τα έπιπλά σου, επένδυσε σε μερικές καλαίσθητες κουβέρτες και ριχτάρια που μπορείς να τοποθετήσεις στον καναπέ ή σε άλλα έπιπλα. Θα μαζέψει όλο το χνούδι (και τη μυρωδιά τους) παρέχοντας παράλληλα ένα άνετο μέρος για να κοιμούνται εκτός από το κρεβάτι τους. Είναι μια win-win κατάσταση όπως και αν το δεις.


Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Έτσι θα ξεφορτωθείς τις επίμονες τρίχες που βρίσκονται παντού στο σπίτι από το κατοικίδιό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα