Η Angelina Jolie σπάει κάθε ρεκόρ στο instagram με τους followers της παίρνοντας τον τίτλο από την Jennifer Aniston

20:28 24/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Angelina Jolie έσπασε ρεκόρ στο Instagram συγκεντρώνοντας εκατομμύρια followers σε λίγες μόνο μέρες. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο δημιούργησε λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα για να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια. Οι followers της Angelina Jolie μέσα σε 5 ημέρες έχουν φτάσει τους

9 εκατομμύρια.

Η Angelina Jolie έκανε Instagram με αφορμή έναν καλό σκοπό. Μάθε ποιος είναι και ακολούθησε τον δρόμο της

Οι followers της Angelina Jolie σπάνε κάθε ρεκόρ

Η ηθοποιός έσπασε το ρεκόρ που κατείχε μέχρι τώρα η Jennifer Aniston η οποία είχε συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο followers σε 1 ώρα. Το νέο προφίλ της Angelina Jolie επεκτείνεται συνεχώς με την ηθοποιό να έχει ανεβάσει μόνο δύο δημοσιεύεις.

Φυσικά, ο πραγματικός λόγος που δημιούργησε λογαριασμό στο instagram είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν και η βοήθεια που επιθυμεί να προσφέρει μέσω αυτής ευαισθητοποιώντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα κόσμου. Επιπλέον, παρά τους 9 εκατομμύρια ακόλουθους η Angelina Jolie ακολουθεί μόνο 3 λογαριασμούς που ανήκουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ανέβασε ως πρώτο post ένα γράμμα που της έστειλε μια έφηβη από το Αφγανιστάν.

Από τον φεμινισμό του 19ου αιώνα στους Ταλιμπάν του 2021: Πού είναι άραγε η ισότητα των φύλων;

“Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Angelina Jolie σπάει κάθε ρεκόρ στο instagram με τους followers της παίρνοντας τον τίτλο από την Jennifer Aniston εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα