Η Diane Keaton αποδεικνύει ότι έχει το δικό της υπέροχο στυλ που πάντα γοητεύει

17:29 6/1/2021 - Πηγή: iPop

Η Diane Keaton έγινε 75 ετών στις 5/1/2021 και ακόμα έχει το δικό της στυλ που μας εμπνέει. Από την αρχή της καριέρας της στη δεκαετία του ’70, η ηθοποιός έχει καλλιεργήσει μια διαχρονική εμφάνιση που είναι εντελώς μοναδική.

Η Diane Keaton έχει το δικό της στυλ και μας εμπνέει

Στα 51α ετήσια βραβεία Golden Globe

το 1994 η διάσημη ηθοποιός γοήτευσε με την καρό της φούστα και το μοναδικό της στυλ. Ένα ντύσιμο το οποίο μπορεί και σήμερα να δώσει έμπνευση σε κάθε γυναικείο ύφος.

Getty Images

Στην προβολή του Amelia Earhart: The Final Flight, το 1994 ντύθηκε στα λευκά με περίσσιο στυλ και εντυπωσιακή κομψότητα.

Getty Images

Στα Όσκαρ του 2004 με κοστούμι Ralph Lauren έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις πάντα στην παλέτα των χρωμάτων όπως μαύρο, λευκό, γκρι ή μπεζ. Το βραδινό σακάκι είχε ουρά, και το αξεσουάρ με παπούτσια με φτερά, καπέλο, ακόμη και γραβάτα, το οποίο απεικόνισε το εικονικό στυλ του χαρακτήρα της στο Annie Hall του 1978.

Getty Images

Στο AFI Life Achievement Award Gala Tribute to DK το 2018 η Diane Keaton εμφανίστηκε με ένα μακρύ, λευκό βραδινό παλτό με ψηλό ντεκολτέ που τελείωνε σε μποτάκια με κορδόνια.

Getty Images

Κατά την προβολή του On Thin Ice το 2003 γοήτευσε για μία ακόμα φορά με σακάκι και παπιγιόν.

Getty Images

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Diane Keaton αποδεικνύει ότι έχει το δικό της υπέροχο στυλ που πάντα γοητεύει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα