Η Kate Moss δημοπρατεί το βίντεο Sleep With Kate για έναν πολύ σημαντικό σκοπό

13:03 22/5/2021 - Πηγή: iPop

Το Supermodel, Kate Moss, είναι μία από τις πολλές διάσημες γυναίκες που ισχυρίζονται ότι ελέγχουν την εικόνα τους στο διαδίκτυο. Η Kate Moss δημοπρατεί το βίντεο Sleep With Kate μαζί με ακόμα δύο mini videos, η αξία των οποίων σύμφωνα με τις προσφορές που έχει ήδη δεχτεί φτάνουν 11.000 £.

Η Kate Moss
δημοπρατεί το βίντεο Sleep With Kate

Η Kate Moss συμμετέχει σε έναν αυξανόμενο αριθμό γυναικείων διασημοτήτων που προσπαθούν να πάρουν ξανά τον έλεγχο της δικής τους εικόνας χρησιμοποιώντας τη νέα μορφή τέχνης των NFT (μη εύχρηστα tokens) – μοναδικά στοιχεία που συνδέονται με φωτογραφίες, βίντεο , ήχου και άλλων τύπων ψηφιακών αρχείων, και μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν.

Το supermodel δημοπρατεί ένα βίντεο στο οποίο κοιμάται, το οποίο ονομάζεται Sleep With Kate και έχει ήδη προσελκύσει προσφορές έως και 11.000 £. Πωλείται με δύο άλλα NFT, επίσης έργα τέχνης βίντεο, Walk With Kate και Drive With Kate, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση ψυχικής υγείας Gurls Talk. Σε μια δήλωση στο Instagram, το supermodel είπε:

Ο χρόνος είναι το μόνο πράγμα που δεν είναι ποτέ αρκετό. Με ενδιέφερε να δω ποιος θα θέλει να έχει μια δική μου στιγμή. Σκέφτομαι επίσης ότι αυτή η ιδιοκτησία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσω άλλους που έχουν ανάγκη, έτσι ώστε να κερδίσουν περισσότερα από αυτό

View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

Τον Απρίλιο, το μοντέλο Emily Ratajkowski ανακοίνωσε ότι δημοπρατούσε ένα NFT της που στέκεται μπροστά από μια εικόνα του φωτογράφου Richard Prince δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι:

Το ψηφιακό έδαφος πρέπει να είναι ένα μέρος όπου οι γυναίκες μπορούν να μοιράζονται την απεικόνισή τους όπως επιλέγουν, να ελέγχουν τη χρήση της εικόνας τους και να λαμβάνουν ό, τι πιθανό κεφάλαιο επισυνάπτεται. Αντί αυτού, το διαδίκτυο χρησιμεύει συχνότερα ως ένας χώρος όπου άλλοι εκμεταλλεύονται και διανέμουν εικόνες γυναικείων σωμάτων χωρίς τη συγκατάθεσή τους και προς όφελος κάποιου άλλου

Ως NFTs ή non-fungible tokens, ορίζονται ψηφιακά «περιουσιακά στοιχεία» τα οποία μπορεί να αποτελούνται από μία μεγάλη γκάμα από χειροπιαστά ή άυλα αντικείμενα / έργα τέχνης. Η λίστα μπορεί να είναι ατελείωτη, καθώς για την δημιουργία ενός NFT αρκεί η φαντασία του δημιουργού του ή οποιοδήποτε «αντικείμενο» της επικαιρότητας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Moss δημοπρατεί το βίντεο Sleep With Kate για έναν πολύ σημαντικό σκοπό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα