Όλα όσα χρειάζεσαι τα κρατάς στα χέρια σου και είναι ώρα να τα ζήσεις!

12:16 22/5/2021 - Πηγή: iPop

Κάθε άνθρωπος στη ζωή του έχει επιθυμήσει πολλά και αν έχει υπομονή, επιμονή και λίγη τύχη τότε σίγουρα έχει αποκτήσει και πολλά εξ αυτών. Ωστόσο όλα όσα χρειάζεσαι τα κρατάς στα χέρια σου και θα σου εξηγήσω γιατί! Στη ζωή μου ήθελα πάντα να είμαι χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Να είμαι υγιής και μορφωμένη. Να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που αγαπώ και είναι σημαντικοί για μένα.

Αυτή ήταν η αρχή και η βάση μου. Αυτή έχει παραμείνει η βάση μου παρά το γεγονός ότι η ζωή δε στα φέρνει πάντα όπως τα θες. Ακόμα και οι

επιλογές που κάνεις στην καθημερινή σου ζωή μπορεί να δυσχεραίνουν τα θέλω σου. Αν για παράδειγμα θες να είσαι υγιής αλλά καπνίζεις καταλαβαίνεις ότι μάλλον η ευχαρίστηση που παίρνεις από το κάπνισμα έχει μεγαλύτερη σημασία (;) από το να είσαι υγιής. Εσύ τι έχεις θελήσει; Τι είναι αυτό που σε κάνει να ξυπνάς τη μέρα και να λες “Καλημέρα Ζωή”;

Freepik Όλα όσα χρειάζεσαι τα κρατάς στα χέρια σου

Πολλές είναι εκείνες οι επιλογές που παρά το γεγονός ότι είναι οι καλύτερες για σένα συχνά περνούν σε δεύτερη μοίρα λόγω δυσκολίας. Όπως για παράδειγμα το να ξεκινήσεις γυμναστική, να πάρεις το πτυχίο σου, να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, να φτιάξεις την καριέρα σου. Ωστόσο τίποτα δε θα έρθει αν δε το επιδιώξεις, καθώς όπως λένε συν Αθηνά και χείρα κίνει!

Σε όλα αυτά μπαίνει ένας συχνά καταλυτικός παράγοντας που ονομάζεται “συνήθεια” και η δύναμη του είναι μεγαλύτερη από όση φαντάζεσαι. Θα χρειαστεί να οπλιστείς με τεράστια θέληση, υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις τόσο να σπάσεις μια παλιά συνήθεια όσο και να δημιουργήσεις μια καινούρια. Ωστόσο αν πάρεις την απόφαση να το κάνεις αυτά που θα κερδίσεις θα είναι αυτά που ήθελες και κάτι παραπάνω. Πάρε την απόφαση να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θες!

Allef Vinicius/Unsplash

Ετοιμάσου να αλλάξεις, να διαμορφωθείς και να πλαστείς όπως ο πηλός στα χέρια σου. Ετοιμάσου να γνωρίσεις καινούριες πτυχές του εαυτού σου, καινούριους ανθρώπους και να ανακαλύψεις καινούριους κόσμους. Το μόνο που χρειάζεσαι για να το κάνεις είναι να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις ευγνωμοσύνη για όσα έχεις! Για όσα ακόμα θες οπλίσου με υπομονή και σχέδιο και στόχους. Όλα είναι στο χέρι σου και είναι η ώρα να τα ζήσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα χρειάζεσαι τα κρατάς στα χέρια σου και είναι ώρα να τα ζήσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα