Η χρονιά των υπερηρώων!

17:30 16/11/2014 - Πηγή: iPop

Αγαπάς τις αμερικάνικες σειρές. Τις αγαπάς τόσο που αν δεν μπορείς να βρεις καινούργια επεισόδια σε video club περιμένεις με ανυπομονησία για το πότε θα ανέβουν στο διαδίκτυο για να τα δεις online. Αγαπάς επίσης τις περιπέτειες των υπερηρώων και εννοείται ότι έχεις εξαντλήσει κάθε ταινία και σειρά κινουμένων σχεδίων.

Πως θα σου φαινόταν ο συνδυασμός και των δυο; Μην ανησυχείς η αμερικανική τηλεόραση φρόντισε για σένα, με 3 σειρές υπερηρώων (οι 2 από αυτές

είναι φετινές).

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι σειρές;

Arrow

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρακολουθούμε τη ζωή και τις περιπέτειες του Arrow (βέλος). Η σειρά τώρα βρίσκεται στην 3 season και έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου 2012. Υπόθεση: Η ιστορία ξεκινάει όταν ο Oliver Queen, ένας εκατομμυριούχος και κακομαθημένος άντρας, επιστρέφει σπίτι του ύστερα από τη διαμονή του για πέντε χρόνια σε ένα νησί, που ναυάγησε όταν βούλιαξε το κότερο του. Όμως γυρνάει ένας διαφορετικός άνθρωπος που βάζει σκοπό να «καθαρίζει» την πόλη του από όλους τους εγκληματίες.

The Flash

Η ιστορία αυτή συμπίπτει με την προηγούμενη σειρά καθώς βλέπουμε πρώτη φορά τον Flash σε επεισόδιο του Arrow. Η σειρά ξεκίνησε φέτος και έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2014 και όπως σωστά κατάλαβες η σειρά έχει να κάνει με τον Flash, το πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο. Υπόθεση: Ο νεαρός Barry Allen ξυπνάει από εξάμηνο κώμα και το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι τον χτύπησε ένας κεραυνός. Γρήγορα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ο ίδιος αλλά έχει γίνει ένας υπερήρωας.

Gotham

‘Όλοι ξέρουμε την πόλη του Batman , Gotham. Όμως δεν ξέρουμε τι γινόταν εκεί όταν ο Batman ήταν ακόμα παιδί. Αυτό θέλει να μας δείξει και η νέα σειρά Gotham που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου 2014. Υπόθεση: Όταν οι γονείς του εκατομμυριούχου Bruce Wane δολοφονούνται τότε την υπόθεση αναλαμβάνει ο «νέος» James Gordon. Όσο ψάχνει την υπόθεση καταλαβαίνει ότι η πόλη είναι γεμάτη εγκληματικότητα και διαφθορά.

The post Η χρονιά των υπερηρώων! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα