Η Κωνσταντίνα έκανε κουμάντο και ο Ιωάννης παρουσίασε το χειρότερο πιάτο του ever

12:16 16/3/2021 - Πηγή: iPop

Ένα νέο επεισόδιο με Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας και το… χειρότερο πιάτο του Ιωάννη!

Σε μια διαφορετική Mystery Βοχ δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα στο μαύρο και το άσπρο, όμως, προς έκπληξή τους και τα δύο κουτιά περιείχαν τα ίδια υλικά!

Η μόνη διαφορά ήταν πως όσοι διάλεξαν το λευκό κουτί έπρεπε να φτιάξουν γλυκό, ενώ όσοι διάλεξαν το μαύρο έπρεπε να φτιάξουν αλμυρή παρασκευή.

Οι επίδοξοι σεφ

είχαν 60 λεπτά χρόνο για να μαγειρέψουν. Ποιος κέντρισε το ενδιαφέρον και κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε;

Ποιος ήταν ο νικητής του Mystery Box;

Ο Παναγιώτης, ο Παύλος, ο Στέφανος και η Κωνσταντίνα ήταν οι τέσσερις παίκτες με τις καλύτερες προσπάθειες, με την τελευταία να κερδίσει τελικά το πλεονέκτημα για το Τεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε.

Πολλοί απ’ τους συμπαίκτες της δεν συμφώνησαν με το αποτέλεσμα και είπαν πως το πιάτο της ήταν αδιάφορο και εύκολο για μια ζαχαροπλάστρια, αλλά η Κωνσταντίνα δεν πτοήθηκε.

Το Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 5 και το χειρότερο πιάτο του Ιωάννη

Οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο εμπνευσμένο από ένα από τα εξής υλικά: Μπάρα σοκολάτας με καραμέλα και φυστίκι, μπάρα σοκολάτας με ινδική καρύδα, ή μπάρα σοκολάτας με καραμέλα και μπισκότο.

Η Κωνσταντίνα μοίρασε τις μπάρες ενώ είχε το δικαίωμα να επιλέξει πόσοι θα έχουν μια ώρα στη διάθεσή τους για να μαγειρέψουν και πόσοι θα έχουν μισή ώρα.

Κι ενώ μοίρασε τα 30λεπτα προκαλώντας αντιδράσεις, η ίδια αποφάσισε να μην μαγειρέψει και να παραμείνει ασφαλής.

Ένας απ’ τους παίκτες που δυσκόλεψε η Κωνσταντίνα ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος, όπως είπαν χαρακτηριστικά οι κριτές, παρουσίασε το χειρότερο πιάτο που τους έχει φέρει ποτέ.

Ο ίδιος είχε γνώση της κακής προσπάθειάς του και μάλιστα είπε πως οι κριτές δεν θα έπρεπε να δοκιμάσουν καθώς ξέχασε να βάλει το στοιχείο της σοκολάτας στο πιάτο, ενώ κάποιες ακόμα παρασκευές δεν είχαν πάει καλά. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον παίκτη: «Πρέπει να ξυπνήσεις. Είναι ότι χειρότερο μας έχει φέρει ποτέ!», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς εκνευρίστηκε με τις δικαιολογίες του Ιωάννη. Είναι απίθανο, λοιπόν, να μην είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

To trailer με όσα θα δούμε την Τρίτη στο MasterChef 5:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η Κωνσταντίνα έκανε κουμάντο και ο Ιωάννης παρουσίασε το χειρότερο πιάτο του ever εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα