Η κόρη της Pink τραγούδησε με τη μαμά της και ανατρίχιασαν όλοι με τη φωνή της (Video)

20:42 1/12/2020 - Πηγή: iPop

Η κόρη της Pink, η εννιάχρονη Willow, φαίνεται πως έχει πάρει το ταλέντο της μαμάς της! Όταν την ακούσαμε να τραγουδάει μείναμε με το στόμα ανοιχτό με τη φωνή της!

Τη Δευτέρα, η κόρη της τραγουδίστριας την συνόδευσε στο Disney Holiday Singalong του ABC Network, όπου η μικρή έκλεψε την παράσταση με τη φωνή της.

Το ABC

μοιράστηκε στο Instagram account του το ντουέτο μητέρας και κόρης, τραγουδώντας το “The Christmas Song” του Nat King Cole. Στο video, η τραγουδίστρια του “Just Give Me a Reason” ξεκινάει να τραγουδάει με την πάντα υπέροχη φωνή της, όμως, η έκπληξη έρχεται όταν αναλαμβάνει να ερμηνεύσει η κόρη της!

To show τους έγινε μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο- υπερπαραγωγή ενώ μια τηλεόραση έπαιζε σκηνές από δημοφιλείς ταινίες της Disney.

H Pink μας δείχνει το γράμμα της κόρης της στον Αϊ- Βασίλη κι εμείς λιώνουμε

Όλοι οι φανς σχολίασαν την φωνή της 9χρονης Willow, η οποία φαίνεται πως άνετα μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της.

Πάτα play στο video και ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς κι εσύ!

Η κόρη της Pink τραγούδησε με τη μαμά της:

View this post on Instagram

A post shared by ABC (@abcnetwork)

Θυμίζουμε ότι το 2017 η Pink, μιλώντας στα VMAs, είχε εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά της, δίνοντας ένα παράδειγμα για ένα περιστατικό όπου η κόρη της της είχε πει πως πιστεύει πως είναι ένα άσχημο κορίτσι επειδή μοιάζει με αγόρι. Δες εδώ πώς είχε αντιδράσει η τραγουδίστρια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η κόρη της Pink τραγούδησε με τη μαμά της και ανατρίχιασαν όλοι με τη φωνή της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα